İkinci el i7 4790K sistem alınmalı mı?

Daha fazla  
Sahibinden'de öylesine dolaşırken bir bilgisayar mağazasının ilanını gördüm. Özelliklerine vereceğim linkten bakarsınız. Adamla konuştum ve ekran kartını ve SSD'siz halini ne kadar alırım diye sordum bana 2200 TL dedi. İstediğim ekran kartını da takabileceğimi söyledi. Her şey sıfır bu arada fakat DDR3 ve eski nesil, beğenmemin sebebi i7 4790K'nın sıfır olması.

Link: SIFIR - GAMİNG SİSTEM-İ7 4790K- 16GB RAM-GTX 1050 -EVE TESLİM - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 732038780

Sizce yeni nesil bir şeye yönelmeli miyim? Çok kafamı kurcalıyor.

Adam sıfır demiş ama sistem çalışıyor ve içine oyun kurulmuş. :/ Kasada Rampage Redsky sabıkalı bir kasa. Yüksek olasılıkla 2.el. Ve ekran kartsız DDR3 sisteme 2200TL fazla.

Adam sıfır demiş ama sistem çalışıyor ve içine oyun kurulmuş. :/ Kasada Rampage Redsky sabıkalı bir kasa. Yüksek olasılıkla 2.el. Ve ekran kartsız DDR3 sisteme 2200TL fazla.
Sistem sıfır görsel temsili kasa gözüküyor zaten sadece. Ürünleri ben kendim bizzat test ederek alıcam kutulu bir şekilde. Mağazaya gitmeyi düşünüyorum. Görselde ki kasa Xigmatek glare 7a Rampage değil dikkatli bakarsan. Demek istediğim bu sistem alınır mı ekran kartını değiştirmek şartıyla.
i7 4790K'nın sıfır olması pek inandırıcı değil.DDR4 sistem dizmenizi öneririm.
Sen sıfır gibi düşün ekran kartını değiştirmek şartıyla böyle bir şey alınabilir mi bunu almak zorunda değilim başka yerlere de bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı