İkinci el i7 4790K sistem toplama

jaraiyas

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar elimde RAM var. Intel 4790K gibi bir sistem almak istiyorum. Sadece anakart ve işlemci alacağım. Bildiğiniz gibi DDR4 sistem geçmeye kalksam 2000 TL üstü olacak, ben de ikinci el böyle bir sistem almak istiyorum. Neresi güvenli? Önerebileceğiniz yerler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim ikinci el için test ederek elden almanızdır. Bunun dışında Gittigidiyor veya Sahibinden üzerinden GET ilanı açtırarak almanızdır. Yada bulabilirseniz referansı yüksek arkadaşlarla alışveriş gerçekleştiriniz.

KESINLIKLE AMA KESINLIKLE

Kendi sehrinizden,semtinizden alin. Yada GeT yontemiyle alin. BASKA TURLU ALMAYIN. Cunku elinde patlayabilir. Deneyerek alman. GeT ile alinca deneyemezsin ama kendi semtinde denersin.

Diger turlu alisveris yapmaktan sakin. Hatta kutu-fatura-fis olmak zorunda. Garantisi olmasa bile en azindan ne zaman alindigi ve ne kadar suredir kullanildigi hakkinda iciniz rahat olur.

Benim işlemci 4790k(sıvı soğutma da mevcut), anakart (msi Z97I gaming ack), kasa(Corsair) ve ram satma düşüncem var. İsterseniz görüşelim.
Faturaları duruyor, inventustan alınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…