Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #1 Mesaj sayım 100'ü geçik ve 1 yıldır üyeyim fakat 2. el ilanı neden veremiyorum? Düzenleme: Şu an verebiliyorum. Konuyu silebilirsiniz, sayın yönetici ekibi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Mesaj sayım 100'ü geçik ve 1 yıldır üyeyim fakat 2. el ilanı neden veremiyorum? Düzenleme: Şu an verebiliyorum. Konuyu silebilirsiniz, sayın yönetici ekibi.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 5 Ocak 2021 #2 Sorun her ne kadar çözülmüş olsa da sebebini belirtelim. Harry Da Souza dedi: 2. el ilanı neden veremiyorum? Genişletmek için tıkla... Yetkiler, sistem tarafından otomatik olarak veriliyor. 100 mesajı yeni geçtiğinizde sadece biraz beklemeniz gerekli.
Sorun her ne kadar çözülmüş olsa da sebebini belirtelim. Harry Da Souza dedi: 2. el ilanı neden veremiyorum? Genişletmek için tıkla... Yetkiler, sistem tarafından otomatik olarak veriliyor. 100 mesajı yeni geçtiğinizde sadece biraz beklemeniz gerekli.