İkinci el ilanıma ilgi çok düşük ne yapmalıyım?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır masaüstü bilgisayarımı satmaya çalışıyorum ancak gelen mesajlar yalnızca "Şu oyunu açar mı, bunda kaç FPS verir" tarzında. Bugüne kadar toplam 20'ye yakın favoriye alan oldu ancak adam akıllı fiyat teklifi alamadım. Yalnızca ekran kartını almak isteyenler oldu, ancak ben sistem olarak satma taraftarıyım.

Acaba fiyatlandırmayı mı yanlış yapıyorum? İkinci el piyasasına hakim olan arkadaşlar fiyat önerisinde bulunursa sevinirim, ederi neyse o fiyattan satmak istiyorum.

Sistemin özellikleri:
  • Intel Core i5-4460 3.2GHz İşlemci
  • 8GB DDR3 1600MHz Kingston RAM (2*4)
  • GIGABYTE H81M-DS2 v2.1 Anakart
  • ASUS Expedition serisi GTX 1050 Ti 4GB Ekran kartı
  • Acer 120GB SSD (500/500 okuma-yazma hızı)
  • Seagate 1TB 7200RPM HDD Disk
  • EVEREST RAMPAGE GAMING 600W PSU ve Kasa (PSU'nun 80+ sertifikası var)
Anakart ve ekran kartının kutusunu da veriyorum. Sistemde orijinal Windows 10 Pro var.

Gelen sorular arasında "Monitör var mı, monitörle ne kadar olur?" gibi sorular da var. Sanıyorum ki komple set olarak (monitör, klavye ve fare ile birlikte) satmak daha kolay olacaktır, yanlış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır masaüstü bilgisayarımı satmaya çalışıyorum ancak gelen mesajlar yalnızca "Şu oyunu açar mı, bunda kaç FPS verir" tarzında. Bugüne kadar toplam 20'ye yakın favoriye alan oldu ancak adam akıllı fiyat teklifi alamadım. Yalnızca ekran kartını almak isteyenler oldu, ancak ben sistem olarak satma taraftarıyım.

Acaba fiyatlandırmayı mı yanlış yapıyorum? İkinci el piyasasına hakim olan arkadaşlar fiyat önerisinde bulunursa sevinirim, ederi neyse o fiyattan satmak istiyorum.

Sistemin özellikleri:
  • Intel Core i5-4460 3.2GHz İşlemci
  • 8GB DDR3 1600MHz Kingston RAM (2*4)
  • GIGABYTE H81M-DS2 v2.1 Anakart
  • ASUS Expedition serisi GTX 1050 Ti 4GB Ekran kartı
  • Acer 120GB SSD (500/500 okuma-yazma hızı)
  • Seagate 1TB 7200RPM HDD Disk
  • EVEREST RAMPAGE GAMING 600W PSU ve Kasa (PSU'nun 80+ sertifikası var)
Anakart ve ekran kartının kutusunu da veriyorum. Sistemde orijinal Windows 10 Pro var.

Gelen sorular arasında "Monitör var mı, monitörle ne kadar olur?" gibi sorular da var. Sanıyorum ki komple set olarak (monitör, klavye ve fare ile birlikte) satmak daha kolay olacaktır, yanlış mıyım?
4.5k'den fazla istiyorsan zor satarsın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı