İkinci el Intel i5-2600K alınır mı?

HasanDurna

Hectopat
Daha fazla  
Intel 2600K işlemci almayı düşünüyorum ama bütcem çok olmadığından 2. el alacağım. Demem o ki 2. nesil işlemci alınır mı?

Fiyat da belirtseniz daha iyi olur. Ayrıca anakartınıza uyumlu mu? PSU yeterli mi? Bilgileri bizimle paylaşmanız gerekiyor.

Bence de alınmaz çok daha iyi bir işlemci bulabilirsiniz.

Bence tam bütçe ve elinizdeki sistemle birlikte bir sistem yükletme- satıp yeni toplama konusu açmanız daha faydalı olabilir yine de sizin tercihiniz. 2. nesil işlemciye 500 TL vermek tamamen ölü yatırım.

Bence tam bütçe ve elinizdeki sistemle birlikte bir sistem yükletme- satıp yeni toplama konusu açmanız daha faydalı olabilir yine de sizin tercihiniz. 2. nesil işlemciye 500 TL vermek tamamen ölü yatırım.

Peki LGA1155 uyumlu önerdiğiniz işlemci ve uyumlu bir ekran kartı var mı? Şu anki işlemcim Intel Pentium ekran kartım R7 200 series çok para edeceklerini sanmıyorum.

Bütçe de belirtmeniz lazım toplam 1000-2000 veya 300-500 gibi Max çıkabileceğiniz rakam nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…