Daha iyi önerileriniz varsa yazabilirsiniz fakat Xiaomi vesaire önermeyin. Bütçe konusunda: normalde fazla telefona bakmıyorum o yüzden çok para harcamak istemiyorum, Samsung tarafından güzel telefonlar önerebilirsiniz veya 12, 13 mini de alabilirim belki.
Ben İOS bir cihaz tavsiye ederim doğrusu. Xiaomi gibi telefonların arayüzleri çok sıkıntılı. İphone 11 ben 1 sene kadar kulandım, takoz gibi telefon olması dışında bir sorun yaşamadım. Sonra takoz gibi olmasından ötürü İphone 12 aldım. 12 öneririm güzel cihaz.
iPhone 11 günümüz için güncel ve akıcı bir telefondur. İşlerinizi yeterince görür. 12 modelini alabilirseniz öneririm. iPhone 13 mini, ekranı küçük olması ve bataryanın zayıf olması, iPhone 13 mini almamak için bir sebep.
iPhone 11 günümüz için güncel ve akıcı bir telefondur. İşlerinizi yeterince görür. 12 modelini alabilirseniz öneririm. iPhone 13 mini, ekranı küçük olması ve bataryanın zayıf olması, iPhone 13 mini almamak için bir sebep.
Daha iyi önerileriniz varsa yazabilirsiniz fakat Xiaomi vesaire önermeyin. Bütçe konusunda: Normalde fazla telefona bakmıyorum o yüzden çok para harcamak istemiyorum, Samsung tarafından güzel telefonlar önerebilirsiniz veya 12, 13 mini de alabilirim belki.
Ekranı sadece geceleri rahatsız eder, kamera ve performans olarak hala daha çoğu orta-üst segment Android telefonu yenebilen bir telefon, daha 2 yıl iOS, 3-4 yıl da güvenil güncellemeleri alacak.