İkinci el iPhone 13 alınır mı?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'da 20 bine iPhone 13 ilanı gördüm adamın dediğine göre hiç içi açılmamış temiz garantisi bitmiş pili 86'ymış dolandırıcı olabilir mi sizce bir de nelere dikkat edeceğim alırken hiç anlamam sıfır mı almalıyım bunu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone 13 kullanıyorum fiyat şaşırtıcı ama konudan bağımsız tavsiye etmem. Benim pil sağlığım 99 olmasına rağmen şarjım çok hızlı bitiyor. Biraz daha para koyup Samsung s serisine yönelmenizi tavsiye ederim.

Elden alıp kontrol etmen daha sağlıklı olur

Konu bu değil ama bence asla ama asla 2. el telefon almayın. Özellikle telefonculardan hiç almayın. Bizzat şahit olduğum olaylar var anakart sorunlu telefonu temiz diye telefoncuya satmışlardı. O telefon dönecek dolaşıcak ve 2. el telefon almak isteyen bir müşteriyi vuracak.

Ama sıfır ürün için bütçe çıkmıyorsa da Fpexper gibi güvenilir, kendini kanıtlamış siteleri kullanabilirsiniz.

Arkadaş yukarda elden alıp kontrol etsen iyi olur demiş ama kontrolü ne kadar sağlayabileceksin o da var. Anakartın vs. bir iki pini yamulmuştur mesela nerden anlayacaksın? Yada daha taze su hasarı vardır ve oksitlenme başlamamıştır yine bilemezsin. Telefon bir ay sonra sıvı hasarından patlar (mecazen) sonra elinde kalır öyle.

Yani siz almayın sıfır al diyorsunuz değil mi arkadaşlar?

Bu arada bütçem şuan sıfır İphone 13'e yetiyor bekleyip üste para ekleyip yazın daha üst modelleri mi alayım yoksa idare eder mi bu telefon beni?

Hocam mesela 33'e aldığın iPhone'yi 1 sene kullansan 1 sene ardından kaça satarsın ne kadar fiyat düşüyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…