İkinci el iPhone 13 ne kadar eder?

Trevor Belmont

Kilopat
Yer
İstanbul, Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Merhaba, elimde 10 ay garantili MediaMarkt'tan alınma iPhone 13 128 GB yeşil versiyonu var. Temiz kullanılmış, pil sağlığı %91 olan. Sadece kameranın yanlarında küçük çaplı çizikler mevcut. Kasa ve ekran da bir sorun yok. Aşağı yukarı ne kadara satabilirim? Piyasaya hakim olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Sakın telefonculara falan gidip bedava fiyatına vermeyin. Son zamlarla beraber 13'ün minimum bayi fiyatı mediamarkt'da 38.999'dan yer alıyor. İnternette de bu civarlar. Söylediğinize göre pil sağlığı kötü değil, çizikler konusu sıkıntı çıkartabilir fakat minimum 30-32 bandında tutun. Bugün ikinci el piyasası kafayı yemiş, sizde yiyin bir şey olmaz.

Sakın telefonculara falan gidip bedava fiyatına vermeyin. Son zamlarla beraber 13'ün minimum bayi fiyatı MediaMarkt'da 38.999'dan yer alıyor. İnternette de bu civarlar. Söylediğinize göre pil sağlığı kötü değil, çizikler konusu sıkıntı çıkartabilir fakat minimum 30-32 bandında tutun. Bugün ikinci el piyasası kafayı yemiş, sizde yiyin bir şey olmaz.

30'dan koydum ilana. Umarım satılır. ;) kameranın yanlarında toz birikmesi bir de hafif çizilmeler dışında kasa ve ekran da sorun yok, elimden geldiğince temiz kullandım aldığım günden beri kılıf kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı