İkinci el iPhone 14 Pro Max alınır mı?

aSduzi

Picopat
Daha fazla  
Maksimum bütçem 52 bin. iPhone'den başkasını kullanamıyorum. Temiz garantisi devam eden pil gücü 86 iPhone 14 Pro Max buldum. Sizce alınır mı? Üzer mi? Sürekli fotoğraf falan çeken birisi değilim. Aktif video izliyorum sadece. iPhone 13'ten geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum bütçem 52 bin. iPhone'den başkasını kullanamıyorum. Temiz garantisi devam eden pil gücü 86 iPhone 14 Pro Max buldum. Sizce alınır mı? Üzer mi? Sürekli fotoğraf falan çeken birisi değilim. Aktif video izliyorum sadece. iPhone 13'ten geçeceğim.
Fiyatı falan çok iyi güvenilir ve düzgün bir şeyse alınır kesinlikle.

Alinir, 14 pro max iPhone'un son modellerinden en sorunsuzu bence, 13'ten sonra cag atlarsiniz ve 13'ten gectiginiz icin pili degistirmenize bir sure gerek yok fazlasiyla tatmin eder.

Alınır tabii ki. Halen daha çok güçlü bir donanıma sahip ve güncel tüm özelliklere sahip.

Pil olarak ise kullanımınıza göre yetmezse yetkili serviste orijinal pil takmanızı tavsiye ederim. En son 3 bin TL civarındaydı ama telefon ilk günkü performansına kavuşuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı