İkinci el iPhone 6s alınırken neye dikkat edilmeli?

Model numarasına bakın. Model numarasının başında r varsa almayın. Yenilenmiş ürün anlamına gelir. Boşu boşuna toplama telefon kullanmaya gerek yok.

Model numarasını telefoncuya mı soracağım yoksa kutuda falan mı yazıyor.

IMEI kaydı, ölü piksel testi, kamera testi, android de işlemci ve grafik kartı testi için program dolu eğer iOS cihazlarda da varsa onu da.mutlaka yapın

Ölü piksel olup olmadığına bakın.IMEI Sorgulatın.

En önemlisi IMEI sorgulat. Dışına vs. bak. Hoparlör testi. Şebeke testi vs. yap. Ve kafana yatarsa al.

Pazartesi gidip bakacağım detaylı olarak.
IMEI kaydı, ölü piksel testi, kamera testi, android de işlemci ve grafik kartı testi için program dolu eğer iOS cihazlarda da varsa onu da.mutlaka yapın
Teşekkür ederim

Çakma bataryalı telefon alma patlayabiliyorlar.
6-7 ay içinse hiç alma.
Arkadaşının tanıdığı olsa bile geçirebilir.

Çakma bataryalı telefon alma patlayabiliyorlar.
6-7 ay içinse hiç alma.
Arkadaşının tanıdığı olsa bile geçirebilir.

Hocam şu anki telefon çok büyük gelmeye başladı rahat edemiyorum en mantıklı bu geldi daha önce hiç iOS kullanmadım benim içinde farklı bir deneyim olur hem de.
Evet tam ekran yapıp öyle yapın iyice kontrol edin program size söylemez sizin görmeniz gerek.
Tamamdır teşekkür ederim batarya konusunda ne yapmam gerek ?

Kaç kere değiştirildiğini sorun 2 3 den fazlaysa pek de uzun ömürlü olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…