İkinci el iPhone 7 alınır mı?

dehayz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşımın tanıdığı bir telefoncudan ikinci el iPhone 7 256 GB buldum. Siyah da bir telefon. Pil sağlığı %100'dü. Dolayısıyla satılmazsa yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Fiyatı 3750 TL'ydi. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat fazla. Yalnız bu fiyat aralığındaki Androidler pek tatmin edici değil. Ekran ve batarya olarak çok daha iyi Android modelleri var. Ekran ve batarya benim için önemsiz dersen alabilirsin.
Açıkcası İphone kamerası ve hızı beni kendine çeken en büyük özelliklerden batarya konusunda pil sağlığı maksimumda olmasaydı almayı düşünmezdim fakat maksimumda, en azından götürür biraz. Ekran açısından bir problemim yok kendim de baktım telefona. Fiyat açısından dediğiniz gibi Androidler pek tatmin etmedi Xiaomi ve Oppo baktım biraz. Sonuç olarak bu kafama yattı gibi sizce bu fiyata alınmaz mı? 256 GB olması iyi geldi.

Fiyatı benim için pahalı. Sana kalmış bir şey artık. Iphone 7 modelinin güncelleme olarak bir hakkı kaldı. IOS 16 son güncellemesi olacak. Sorun değil bu durum sadece ekstra olarak belirtiyorum. 64 GB ve 128 GB versiyonlarına baktın mı?

128 GB modeline bakabilirsin. 256 GB gereksiz fazla olacaktır.

Bildiğim kadarı ile 7 serisinde 64 GB yok.

Aldığım telefoncuda 256 GB olan modeli bulunuyordu siyah renk olarak o yüzden. Yoksa bulabilsem 128 GB da bakardım.
@st_140523 Doğru teşekkürler düzeltme için. 128 GB ve 256 GB versiyonları mevcut.
Yukarıda da belirttiğim gibi, gittiğim telefoncuda uygun olarak bu model vardı sizce alınır mı bu fiyata?
@st_140523 Doğru teşekkürler düzeltme için. 128 GB ve 256 GB versiyonları mevcut.
Yukarıda da belirttiğim gibi, gittiğim telefoncuda uygun olarak bu model vardı sizce alınır mı bu fiyata?

Benim düşüncem telefonda sıkıntı yoksa al. O fiyata alacağın android telefonlar zaten 2 yıl geçmeden anlık donma olaylarına seni alıştırıyor. 3. yıldan itibaren batarya ölmeye başlıyor. İphone telefonlarda donma sorunu bildiğim kadarıyla yok. İndirim isteyin ne yapabilirse o kadar iyi.

Son düzenleme:

Ben olsam başka telefonculara bakardım. Hatta biraz daha ekleyip 128 GB 7 Plus modeli bile alınabilir ekran büyük olsun derseniz. Çünkü iPhone 7 gibi bir telefonda 256 GB'i hayatta dolduramazsınız.

Telefonda bir sıkıntı yok büyük ihtimalle. Senin de belirttiğin gibi bu fiyata kıyasla bir Android yerine gayet iyi telefon gibi gözüküyor.
Ben olsam başka telefonculara bakardım. Hatta biraz daha ekleyip 128 GB 7 Plus modeli bile alınabilir ekran büyük olsun derseniz. Çünkü iPhone 7 gibi bir telefonda 256 GB'i hayatta dolduramazsınız.
Biraz daha bakabilirim ama o telefoncu, arkadaşımın yakın olduğu bir yer olduğu için biraz oraya yatkınım çünkü diğer telefonculara pek güvenemiyorum belki sağlam telefon çıkmaz diye şüphelerim var, bir sorun çıkar diye korkuyorum. 256 GB'i doldurmak sıkıntı değil 128 GB olsa alırdım fakat bu bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…