İkinci el iPhone 7 mi yoksa Mi 8 mi?

Dostum ben olsam pocophone f1 alırım içinde sıvı soğutma var ve izlediğim bir kaç vidyoda mi 8 in performansı ısındıkça düşüyor lakin pocoda o kadar değil. Dış görünüşe takılma sonuçta kılıf kullanıcan. Batarya 4000 mh + jak girişi var dediğin gibi. Ekran senin için o kadar önemli olmayacak anladığım kadarıyla sen performans istiyorsun. Kameraya gelirsek bence mi 8 sadece 1 tık daha iyi fotoğraf çekiyor belki poco yazılımla kamerası biraz daha iyileşebilir. Dostum kısacası bende yakın bi zamanda almayı düşünüyorum sanada pocoyu öneriyorum.

Mi 8. Bende Iphone 6S sahibiyim. Mi 8 almayı düşünüyorum.
Alışmak belki uzun sürer ama...

Çok teşekkür ediyorum. Mi 8 almayı düşünüyordum fakat artık poco düşünüyorum ayrıca youtube'da gezinirken testlerde pocoya kurulan google camera uygulaması ile mükemmel sonuçlar alınıyor. Youtube link koymak yasak değilse linkini atabilirim.

iPhone 7 hala taş gibi telefon, fakat o bütçelere çıkıp 2. el telefonu sırf iPhone diye almak pek mantıklı olmaz. Mi 8 ve F1 arasından Mi 8 almanı öneririm. F1, Mi 8 e kıyasla malzeme kalitesi çok iyi değil. Eline tuttuğunda o premium hissini pek vermiyor. Ben alabiliyorsam Mi 8 alırdım belirteyim.

Kılıfla kullanacağım arka kapakla pek bir işim yok soğutmayı düzgün yapsa bana yeter ön taraf olarak zaten iyi. Poco tercih etmemde ki sebep pil ömrü, 3.5mm jack girişi ve stereo hoparlör. Kamera konusunda hâlâ karasız kalmakla birlikte şuan google pixel 3 kamera uygulamasını indirerek akşam çekimlerinde ki karanlık sorununu çözebiliyorsak ilerde ki günlerde Xiaomi bunu kendi getirdiği yazılım güncelemeyeriyle halledecektir diye umuyorum. Öyle olmasa bile iki kamera kullanımı beni rahatsız etmez.

Pocophone f1 alın iyi bir kılıfla kullanıldımı sağlamlık konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Pocophone F1 artıları, çift hoparlör, SD kart desteği, 4000 mah batarya, sıvı soğutma sistemi, 3.5 mm kulaklık girişi ve FM radyo. MI 8 artılar, optik görüntü sabitleyici,bir tık daha iyi kamera, AMOLED ve HDR 10 ekran, şık tasarım, NFC çipi. Bunlardan hangileri işine yarıyorsa onu seçebilirsin.

Poco performans olarak daha güçlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…