D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #1 Hiç tamir görmemiş her şeyi çalışan tertemiz kullanılmış bir iPhone 8 ilanı gördüm. Yanında 3-4 kılıf ve AirPods Pro dahil 4.450 TL fiyat koymuş. Garantisi yok, şu an Redmi Note 8 kullanıyorum ve memnun değilim. Sizce alınır mı?
Hiç tamir görmemiş her şeyi çalışan tertemiz kullanılmış bir iPhone 8 ilanı gördüm. Yanında 3-4 kılıf ve AirPods Pro dahil 4.450 TL fiyat koymuş. Garantisi yok, şu an Redmi Note 8 kullanıyorum ve memnun değilim. Sizce alınır mı?
Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #2 Fiyatı konusunda tartışılır ama tertemiz sorunsuz tamir görmemiş ürün her türlü alınır bence. Özellikler IPhone'lar sağlam oluyor düşünmeden al derim.
Fiyatı konusunda tartışılır ama tertemiz sorunsuz tamir görmemiş ürün her türlü alınır bence. Özellikler IPhone'lar sağlam oluyor düşünmeden al derim.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2022 #3 Gerçekten dediğiniz gibiyse düşünmeden alınır. Fiyat şüpheli derecede uygun geldi. AirPods Pro orijinal mi?
Gerçekten dediğiniz gibiyse düşünmeden alınır. Fiyat şüpheli derecede uygun geldi. AirPods Pro orijinal mi?
F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #4 4.450 biraz pahalı geldi o fiyata kozmetik olarak 6 7 olan iPhone X'ler var. AirPods'u görmemişim pardon, düşünülebilir o zaman. F710Kolu dedi: 4.450 biraz pahalı geldi o fiyata kozmetik olarak 6 7 olan iPhone X'ler var. Genişletmek için tıkla...
4.450 biraz pahalı geldi o fiyata kozmetik olarak 6 7 olan iPhone X'ler var. AirPods'u görmemişim pardon, düşünülebilir o zaman. F710Kolu dedi: 4.450 biraz pahalı geldi o fiyata kozmetik olarak 6 7 olan iPhone X'ler var. Genişletmek için tıkla...
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.840 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #5 Kaçırma derim eğer ürünlerde bir şey yoksa, AirPods da dahilse o paraya direkt al. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #6 Evil Belief dedi: Gerçekten dediğiniz gibiyse düşünmeden alınır. Fiyat şüpheli derecede uygun geldi. AirPods Pro orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış.
Evil Belief dedi: Gerçekten dediğiniz gibiyse düşünmeden alınır. Fiyat şüpheli derecede uygun geldi. AirPods Pro orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.840 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 Donkobus dedi: Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Bence cihazı görüp gerekli kontrolleri yapınca alabilirsiniz. Fiyat bana çok makul geldi. Yanında orijinal Airpods Pro da olunca.
Donkobus dedi: Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Bence cihazı görüp gerekli kontrolleri yapınca alabilirsiniz. Fiyat bana çok makul geldi. Yanında orijinal Airpods Pro da olunca.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #8 saul g00dman dedi: Bence cihazı görüp gerekli kontrolleri yapınca alabilirsiniz. Fiyat bana çok makul geldi. Yanında orijinal Airpods Pro da olunca. Genişletmek için tıkla... İphone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Ayrıca 2022'de alınır mı İphone 8? beni uzun yıllar götürür mü?
saul g00dman dedi: Bence cihazı görüp gerekli kontrolleri yapınca alabilirsiniz. Fiyat bana çok makul geldi. Yanında orijinal Airpods Pro da olunca. Genişletmek için tıkla... İphone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Ayrıca 2022'de alınır mı İphone 8? beni uzun yıllar götürür mü?
Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #9 Donkobus dedi: IPhone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Genişletmek için tıkla... Vuruk kırık var mı ona bakın bir de altta 2 tane vidası var aşınmış mı ona bakın? Ayrıca o kadar temizse elinize alınca kendini belli eder zaten.
Donkobus dedi: IPhone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Genişletmek için tıkla... Vuruk kırık var mı ona bakın bir de altta 2 tane vidası var aşınmış mı ona bakın? Ayrıca o kadar temizse elinize alınca kendini belli eder zaten.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #10 Destanqq dedi: Vuruk kırık var mı ona bakın bir de altta 2 tane vidası var aşınmış mı ona bakın? Ayrıca o kadar temizse elinize alınca kendini belli eder zaten. Genişletmek için tıkla... Peki telefoncuya gidip kontrol ettirmelik birşey var mı iphonelarda?
Destanqq dedi: Vuruk kırık var mı ona bakın bir de altta 2 tane vidası var aşınmış mı ona bakın? Ayrıca o kadar temizse elinize alınca kendini belli eder zaten. Genişletmek için tıkla... Peki telefoncuya gidip kontrol ettirmelik birşey var mı iphonelarda?