Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #11 Donkobus dedi: Peki telefoncuya gidip kontrol ettirmelik bir şey var mı IPhone'larda? Genişletmek için tıkla... Tabii ki içini açıp bakarsa hemen anlar. Daha önce tamir gördü mü? İşlem yapılmış mı? Anında anlar.
Donkobus dedi: Peki telefoncuya gidip kontrol ettirmelik bir şey var mı IPhone'larda? Genişletmek için tıkla... Tabii ki içini açıp bakarsa hemen anlar. Daha önce tamir gördü mü? İşlem yapılmış mı? Anında anlar.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.841 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #12 Donkobus dedi: IPhone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Ayrıca 2022'de alınır mı iPhone 8? Beni uzun yıllar götürür mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. iPhone 8 iOS 17'yi alacak.
Donkobus dedi: IPhone'dan hiç anlamıyorum, neyine bakmam gerekiyor mesela? Ayrıca 2022'de alınır mı iPhone 8? Beni uzun yıllar götürür mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. iPhone 8 iOS 17'yi alacak.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 16 Ocak 2022 #13 Airpods Pro'nun orjinal olduğunu sanmıyorum. Zaten tek başına Airpods Pro kaç para?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2022 #14 Donkobus dedi: Ayrıca 2022'de alınır mı İphone 8? beni uzun yıllar götürür mü? Genişletmek için tıkla... Alınır. Pil sağlığı %80'in altındaysa pil değişimi ister sadece. Güncelleme olarak da şöyle söyleyeyim, gidişata göre 2022 Eylül'de 6S'lerin, 2023 Eylül'de 7'lerin, 2024 Eylül'de 8'lerin güncellemesi kesilecek.
Donkobus dedi: Ayrıca 2022'de alınır mı İphone 8? beni uzun yıllar götürür mü? Genişletmek için tıkla... Alınır. Pil sağlığı %80'in altındaysa pil değişimi ister sadece. Güncelleme olarak da şöyle söyleyeyim, gidişata göre 2022 Eylül'de 6S'lerin, 2023 Eylül'de 7'lerin, 2024 Eylül'de 8'lerin güncellemesi kesilecek.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #15 Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu
Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Ocak 2022 #16 Donkobus dedi: Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 Pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık tek başına 2600-3000₺ bandında satılıyor zaten, büyük ihtimal orijinal değildir. Aynı şekilde Sahibinden'de 2. el iPhone 8 fiyatları ortalama 3.5-4 bin ₺ civarında. Güven vermedi bana.
Donkobus dedi: Hiç bilmiyorum, kutusu açılmamış dedi. Ayrıca annesine 13 Pro aldığı için satıyormuş. Temiz kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık tek başına 2600-3000₺ bandında satılıyor zaten, büyük ihtimal orijinal değildir. Aynı şekilde Sahibinden'de 2. el iPhone 8 fiyatları ortalama 3.5-4 bin ₺ civarında. Güven vermedi bana.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.841 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #17 Donkobus dedi: Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu. Genişletmek için tıkla... Bir de AirPods Pro Bluetooth kulaklık ‘hediye edeceğim’ diyor çok garip. Replikadır büyük ihtimal.
Donkobus dedi: Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu. Genişletmek için tıkla... Bir de AirPods Pro Bluetooth kulaklık ‘hediye edeceğim’ diyor çok garip. Replikadır büyük ihtimal.
Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #18 Donkobus dedi: Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu Genişletmek için tıkla... Vay bea annesinde iPhone 13 varmış hayata bak.
Donkobus dedi: Apple / iPhone 8 / İPHONE 8 KUTULU TERTEMİZ +AİRPODS PRO KULAKLIK sahibinden.comda - 991834635 ilan şu Genişletmek için tıkla... Vay bea annesinde iPhone 13 varmış hayata bak.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2022 #19 İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi.
İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #20 Evil Belief dedi: İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi. Genişletmek için tıkla... Whatsapp'te işletme hesabı yazıyor ilandaki numara ile. Evil Belief dedi: İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi. Genişletmek için tıkla... Evet İstanbuldayım.
Evil Belief dedi: İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi. Genişletmek için tıkla... Whatsapp'te işletme hesabı yazıyor ilandaki numara ile. Evil Belief dedi: İlan sahibinin adı Merve Demir, fotoğraflarda erkek eli var. Sherlock modu açıldı İstanbul'daysanız yüz yüze görüşün bakın. AirPods Pro orijinalse fiyat fazla iyi. Genişletmek için tıkla... Evet İstanbuldayım.