İkinci el iPhone 8 Plus alınır mı?

Hocam alınır pil durumunu öğrenmek isterseniz babanızın arkadaşına nasıl bakılacağına açıklayın sonra size sonucu gönderir eğer 90 altı değilse alınır.

Hayatımda hiç iphone kullanmadım.
Kulaklık da kullanılmamıştır umarım.
büyük ihtimal kullanılmıştır
Hocam alınır pil durumunu öğrenmek isterseniz babanızın arkadaşına nasıl bakılacağına açıklayın sonra size sonucu gönderir eğer 90 altı değilse alınır.
Nasıl bakılcağını bende bilmiyorum yanlız.
Alıcaksan minimum iPhone XR al bence.
Onu alcak param olsa sıfır alırım 3000 4000 arası bütçe

Hayatımda hiç iPhone kullanmadım.

Büyük ihtimal kullanılmıştır.

Nasıl bakılcağını bende bilmiyorum yalnız.

Alışması zor değil ama alıştıktan sonra Android size daha konforlu da gelebilir.

Oyun oynarım o biraz önemli ve günlük işler kamera çok önemli değil ama bana 4 yıl gitsin

O fiyata 8 plus bulmak çok zor. Eğer ciddiyse kesinlikle alınır. Almazsan ben alırım hatta. Acayip uygun fiyatı sorunsuzca tabi cihaz.

Oyun oynarım o biraz önemli ve günlük işler kamera çok önemli değil ama bana 4 yıl gitsin

Uzun bir cihaz arıyorsan iPhone kesinlikle. 2015 yılında çıkmış 6S bende ve android tarafında J7 babamda olan cihazlar mevcuttu. J7 ömrünü doldurup üzerine Note 9S aldık. 6S hala ilk gün ki gibi. Bazen diyorum kendime “ulan ne hızlı cihaz” diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…