İkinci el iPhone 8 Plus alınır mı?

2 yıl kullanılmış. Biraz fazla kullanılmıış ondan dolayı korkuyorum

Sorun olacağını düşünmüyorum. Yatmak için kullanılmıyor telefonlar. Bende çok kullanan birisiyim ama hiç bir sorun olmadı. Sadece pil seviyesi düştü. Oda normal bir şey zaten. Bataryası ölmüştür o cihazında, yeni bir batarya alır, taktırırsın. Deji öneririm. Mah yüksek oluyor orijinaline göre.

Oyun oynarım o biraz önemli ve günlük işler kamera çok önemli değil ama bana 4 yıl gitsin.

Telefon çok dayanıklı. Bir sürü kez düşürdüm küçük küçük çizikler dışında bir şey yok. Bu arada ben nedense kırılmaz cam ve kılıf kullanmıyorum. Kamerası bana yetiyor. Ön kamera karanlıktayken biraz kötü ama kurtarıyor. Telefon oldukça akıcı. Kasma hissi yok. Ben genelde YouTube, Netflix'de takılıyorum. Görüntü kalitesi iyi ama deniz kenarında güneş ışığı altında falan hiçbir şey göremediğim de oluyor. Hoperlörler de ortamda çok ses olmadığı sürece kullanışlı. PUBG'de en yüksek ayarlarda tahminimce 45-55 FPS arası veriyor. Pili iyi dayanıyor. Yani en azından beni götürüyor. Ama oyun oynarken biraz hızlı bitiyor. En büyük şikayetlerim telefonun pil sağlığı çok hızlı düşüyor ve yanında gelen gerek şarj cıhazı gerekse kulaklık çok hızlı bozuluyor. Benim telefonun yanında gelen kulaklığı her iki kulağınında şu an iki hoparlöründen biri bozuk (kulağın içine yakın olan). Şarj cihazımda adaptörümü artık takınca telefonu alt kısmının dokunmatiği ve touch ID'si çalışmıyor o sebeple rastgele bir adaptör kullanıyorum. Şarj cihazının kablosu da telefona takınca şarj etmesi için biraz oynatmam gerekiyor onu hala kullanıyoum o şu anlık idare ediyor. Bir de yukarıda da belirttiğim gibi telefonun pil sağlığı şu an %85 çok düşük.

Bütçeni azcık zorlayarak bir de 1 ay falan bekleyerek çok aciliyeti yoksa SE 2020 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…