İkinci el iPhone alınır mı?

akifms

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2-3 ay sonra telefon değişmeyi planlıyorum. Normalde sıfır Samsung A35 alacaktım fakat ikinci el iPhone almak gibi bir fikir aklıma geldi. Bütçem 11-12 bin TL civarında. Bana 2-3 sene sıkıntısız götürebilecek bir iPhone önerisi verebilir misiniz?

Merhaba, yaklaşık 2-3 ay sonra telefon değişmeyi planlıyorum. Normalde sıfır Samsung A35 alacaktım fakat ikinci el iPhone almak gibi bir fikir aklıma geldi. Bütçem 11-12 bin TL civarında. Bana 2-3 sene sıkıntısız götürebilecek bir iPhone önerisi verebilir misiniz?
Aklın varsa alma

Tercih meselesi derim, iPhone XS Max ve iPhone 11 modellerine bakabilirsiniz bu bütçede. Sıfır değil ama ikinci elden Android bakabilirsiniz fiyatları hızlı düşüyor A35'ten daha çok memnun edecek şeyler bulursunuz.

Tercih meselesi derim, iPhone XS Max ve iPhone 11 modellerine bakabilirsiniz bu bütçede. Sıfır değil ama ikinci elden Android bakabilirsiniz fiyatları hızlı düşüyor A35'ten daha çok memnun edecek şeyler bulursunuz.

Biraz araştırma yaptım Apple yerine tercihimi Android'den yana kullandım. S21 FE almayı planlıyorum.

Biraz araştırma yaptım Apple yerine tercihimi Android'den yana kullandım. S21 FE almayı planlıyorum.
S21 FE eğer sıfır alınacaksa almayın derim ancak ikinci elde bulduğunuz fiyata ve kondisyona göre olabilir, plastik materyalı haricinde memnun edecektir özellikle SD 888 varyantını alın derim.

S21 FE eğer sıfır alınacaksa almayın derim ancak ikinci elde bulduğunuz fiyata ve kondisyona göre olabilir, plastik materyalı haricinde memnun edecektir özellikle SD 888 varyantını alın derim. S21.

S21 FE ikinci el piyasası olarak çok durgun vaziyette. 1-2 seneliğine ikinci el iPhone kullanmak istememin sebebi de bu aslında. Apple telefonlar güncelleme desteği kesildikten sonra 3-4 seneyi rahatça çıkarıyor. Hala iPhone 6-7 gibi modelleri kullananlar var. Bu durumda ikinci el temiz bir iPhone bulup kullanmak bu süreçte mantıklı geliyor. Sıfır S21 FE şu an 17.000 TL ve bu fiyata bakılınca da 12-13K bütçeye iPhone almak pek yanlış bir tercihte değil gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı