İkinci el iPhone alınırken nelere dikkat edilmeli?

xmonte

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım siyah renkli iPhone 7 bulmuş. Satıcı nakit 2.900 TL diyormuş. Telefon 19.01.2017 tarihinde Gebze Asaş diye bir AVM'den alınmış. 2 yıl Apple garantisi varmış. Fatura ve orijinal kutusu var. Çizik vuruk vs. yokmuş. Sizce fiyat uygun mu? Alırsam almadan önce neleri kontrol etmem gerekiyor? Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Desteğinizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm bende I7 siyah alarak aranıza katıldım. İlk defa ios kullanıyorum. App kimliği oluşturdum ama 100mb sınırı olduğu için bir şey indiremiyorum sim üzerinden. Bunun çözümü var mı ?

Ayrıca yapmam gereken bir şeyler var mı ? yada tavsiyeniz var mı ?

Artı olarak kamerasını, flaşını, hoparlörlerinide kontrol etmelisin.

Slm bende I7 siyah alarak aranıza katıldım. İlk defa ios kullanıyorum. App kimliği oluşturdum ama 100mb sınırı olduğu için bir şey indiremiyorum sim üzerinden. Bunun çözümü var mı ?

Ayrıca yapmam gereken bir şeyler var mı ? yada tavsiyeniz var mı ?
Bu soru çok alakasız olmuş burası için. Bildiğim kadarıyla o sınırı kaldıramıyorsun wifi ye bağlı olduğun zamanlarda hallet indirme işlerini.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı