duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 En son baktığım iPhone 13 12bin idi şimdi 16 olmuş bende sahibinden de XS Max'lere bakıyordum sizce alınır mı 2. el güvenilir olur mu? iPhone XS Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone XS Max mi arıyorsunuz? iPhone XS Max fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com @Elan Morin Tedronai @BERWAR Son düzenleme: 29 Kasım 2021
En son baktığım iPhone 13 12bin idi şimdi 16 olmuş bende sahibinden de XS Max'lere bakıyordum sizce alınır mı 2. el güvenilir olur mu? iPhone XS Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone XS Max mi arıyorsunuz? iPhone XS Max fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com @Elan Morin Tedronai @BERWAR
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 29 Kasım 2021 #2 duty with an exo dedi: En son baktığım iPhone 13 12bin idi şimdi 16 olmuş bende sahibinden de XS Max'lere bakıyordum sizce alınır mı 2. el güvenilir olur mu? iPhone XS Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone XS Max mi arıyorsunuz? iPhone XS Max fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Alınabilir gibi hocam. Ben normalde alışkanlık olarak direkt iPhone 11 önerecektim ama fiyatı 10k olmuş...
duty with an exo dedi: En son baktığım iPhone 13 12bin idi şimdi 16 olmuş bende sahibinden de XS Max'lere bakıyordum sizce alınır mı 2. el güvenilir olur mu? iPhone XS Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone XS Max mi arıyorsunuz? iPhone XS Max fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Alınabilir gibi hocam. Ben normalde alışkanlık olarak direkt iPhone 11 önerecektim ama fiyatı 10k olmuş...
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.843 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Kasım 2021 #3 Ben vermezdim o fiyatı bütçeniz var ise uzun ömürlülük için iPhone 11 öneririm.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Kasım 2021 #4 Bence alınmaz isterseniz iPhone 11 bakabilirsiniz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #5 11 serisi aşırı pahalı olunca yapacak bir şey pek yok. S20 FE SD 865 düşünün derim IOS şartınız yoksa.
11 serisi aşırı pahalı olunca yapacak bir şey pek yok. S20 FE SD 865 düşünün derim IOS şartınız yoksa.
duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #6 BERWAR dedi: 11 serisi aşırı pahalı olunca yapacak bir şey pek yok. S20 FE SD 865 düşünün derim IOS şartınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu ara onu alınca zaten sonra onu babama bırakınca bi 5-6 içinde iPhone almayı düşünüyorum ama malum
BERWAR dedi: 11 serisi aşırı pahalı olunca yapacak bir şey pek yok. S20 FE SD 865 düşünün derim IOS şartınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu ara onu alınca zaten sonra onu babama bırakınca bi 5-6 içinde iPhone almayı düşünüyorum ama malum
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #7 Anlamadım tam, S20 FE'yi babana bıraktın.
duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #8 BERWAR dedi: Anlamadım tam, S20 FE'yi babana bıraktın. Genişletmek için tıkla... Babamında telefonu bozuluyor yavaş yavaş bu S20 FE'yi biraz kullanıp babama vereceğim sonra kendime iPhone alacağım yani alacaktım bu fiyatlardan önce. Alacağım yerine alınca yazmışım veya oto düzeltmiş Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2021
BERWAR dedi: Anlamadım tam, S20 FE'yi babana bıraktın. Genişletmek için tıkla... Babamında telefonu bozuluyor yavaş yavaş bu S20 FE'yi biraz kullanıp babama vereceğim sonra kendime iPhone alacağım yani alacaktım bu fiyatlardan önce. Alacağım yerine alınca yazmışım veya oto düzeltmiş
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #9 Şansına yapacak bir şey yok. Yine de ben fiyat farkı nedeniyle S20 FE alın derim. Babanın şu an kullandığı cihaz ne? S20 FE baban için fazla.
Şansına yapacak bir şey yok. Yine de ben fiyat farkı nedeniyle S20 FE alın derim. Babanın şu an kullandığı cihaz ne? S20 FE baban için fazla.
duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #10 BERWAR dedi: Şansına yapacak bir şey yok. Yine de ben fiyat farkı nedeniyle S20 FE alın derim. Babanın şu an kullandığı cihaz ne? S20 FE baban için fazla. Genişletmek için tıkla... General Mobile GM5 Plus. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2021
BERWAR dedi: Şansına yapacak bir şey yok. Yine de ben fiyat farkı nedeniyle S20 FE alın derim. Babanın şu an kullandığı cihaz ne? S20 FE baban için fazla. Genişletmek için tıkla... General Mobile GM5 Plus.