İkinci el işlemci alınır mı?

foxngame0

Femtopat
Daha fazla  
i3 13100F işlemcim var, satip yukselip i5 13400F alacagim. İlanda buldum bir tane 4900 indirdim alınır mı? 1 yil garantisi varmis sivi sogutmayla kullanmis, nasıl test ederim neyine bakmam gerek? Yardimci olursanız sevnrm.

Hocam yerinde test edip alın. Prime95 testine sokup bir sıcaklık değerlerine bakın. Stabil mi yani sistemi resetliyor mu ona bakın.

13 ve 14. Nesil işlemciler sorunlu bu yüzden ikinci el alınmaz. Öncesi için deneyin çalışıyorsa alın sorun olmaz ama bu iki nesile özellikle de ikinci elde bulaşılmaz

13 ve 14. nesil işlemciler sorunlu bu yüzden ikinci el alınmaz. Öncesi için deneyin çalışıyorsa alın sorun olmaz ama bu iki nesile özellikle de ikinci elde bulaşılmaz.

Ben sadece i7 ve i9'ların 13-14. nesilleri sorunlu diye biliyordum ama i5'te de sıkıntı var sanırım. İşlemcim bazı oyunlarda çok düşük seviyede kullanılıyor.

Ben sadece i7 ve i9'ların 13-14. nesilleri sorunlu diye biliyordum ama i5'te de sıkıntı var sanırım. İşlemcim bazı oyunlarda çok düşük seviyede kullanılıyor.
I7 ve i9 da daha çok ama intelin açıklaması tüm 13 ve 14. Nesil şeklinde. Bence yeni neslin çıkmasını beklemek daha mantıklı olacaktır

Intel 65W ve üstü bütün işlemcilerin sorunlu olabileceğini açıkladı.

i3 13100F işlemcim var, satip yukselip i5 13400F alacagim. İlanda buldum bir tane 4900 indirdim alınır mı? 1 yil garantisi varmis sivi sogutmayla kullanmis, nasıl test ederim neyine bakmam gerek? Yardimci olursanız sevnrm.

2 el almaktansa sıfır almanı tavsiye ederim.

Intel 65W ve üstü bütün işlemcilerin sorunlu olabileceğini açıkladı.

Valorant'ta %20 civari kullaniliyor islemcim, bilgisayari aldigimdan beri de boyle bir turlu cozemedim her seyi denedim. Cogu oyunda da test videolarindakine gore degerlendirdigimde daha dusuk FPS degerlerini goruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…