13 ve 14. Nesil işlemciler sorunlu bu yüzden ikinci el alınmaz. Öncesi için deneyin çalışıyorsa alın sorun olmaz ama bu iki nesile özellikle de ikinci elde bulaşılmaz
13 ve 14. nesil işlemciler sorunlu bu yüzden ikinci el alınmaz. Öncesi için deneyin çalışıyorsa alın sorun olmaz ama bu iki nesile özellikle de ikinci elde bulaşılmaz.
Ben sadece i7 ve i9'ların 13-14. nesilleri sorunlu diye biliyordum ama i5'te de sıkıntı var sanırım. İşlemcim bazı oyunlarda çok düşük seviyede kullanılıyor.
Ben sadece i7 ve i9'ların 13-14. nesilleri sorunlu diye biliyordum ama i5'te de sıkıntı var sanırım. İşlemcim bazı oyunlarda çok düşük seviyede kullanılıyor.
Valorant'ta %20 civari kullaniliyor islemcim, bilgisayari aldigimdan beri de boyle bir turlu cozemedim her seyi denedim. Cogu oyunda da test videolarindakine gore degerlendirdigimde daha dusuk FPS degerlerini goruyorum.