İkinci el işlemci alırken nelere dikkat etmeli?

Bütçe
6000

Athaenn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060
RAM
32
Anakart
Msı b460 bazooka
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz üzere ikinci el işlemci alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. i3-10105F'ten i7-10700KF alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden 2.el olarak GET ile alırsan senin hayrına olur, onun dışında el ile alacaksan test ettirmen lazım onu yapamıyorsan pinler eğik mi diye bakman lazım ama sıkıntı olur.
Bence en temizi aracı ücreti verip sahibinden de almak,
Son yöntem de Facebook gruplarında esnaflar oluyor REF veren insanlar var oradan güvenilir birini bulup önden parayı atıp da alabilirsin ben 3080 Ti öyle almıştım bir sorun olmadı hala kullanıyorum.

Sahibinden 2.el olarak get ile alırsan senin hayrına olur, onun dışında el ile alacaksan test ettirmen lazım onu yapamıyorsan pinler eğik mi diye bakman lazım ama sıkıntı olur.
Bence en temizi aracı ücreti verip sahibinden de almak,
Son yöntem de Facebook gruplarında esnaflar oluyor ref veren insanlar var oradan güvenilir birini bulup önden parayı atıp da alabilirsin ben 3080 Ti öyle almıştım bir sorun olmadı hala kullanıyorum.

İstediğim işlemciyi Sahibinden'de buldum fakat ikinci el olduğu için güvenmedim o yüzden yaptırmam gereken bir test olup olmadığını sordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı