İkinci el işlemci garantisi nasıl alınır?

Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaştan işlemci alıyorum 2. el garantisi devam ediyormuş fakat toplama PC olduğu için garanti kağıdında hepsi dahil olıyor sanırım. Sadece işlemcinin garanti belgesini nasıl bana verebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura olmadan garanti belgesi tek başına işe yaramaz.. Gerçi fatura harici garanti belgesi isteyen de duymadım son dönemlerde.
Faturayı pdf olarak isteyebilirsiniz.
Ama isim farklı olduğu için ileride bir sorun çıkartır mı bilemiyorum. (Para iadesi vb gibi durumlarda)

Fatura olmadan garanti belgesi tek başına işe yaramaz.. Gerçi fatura harici garanti belgesi isteyen de duymadım son dönemlerde.
Faturayı pdf olarak isteyebilirsiniz.
Ama isim farklı olduğu için ileride bir sorun çıkartır mı bilemiyorum. (Para iadesi vb gibi durumlarda)
anladım hocam o zaman hiç bir anlamı yok sanırım faturayıda istesem dediğiniz gibi olacak sanırım.

anladım hocam o zaman hiç bir anlamı yok sanırım faturayıda istesem dediğiniz gibi olacak sanırım.
İşlemciler öyle çok sorun çıkartmaz. Ama tabi siz bilirsiniz yine de. İkinci el alacak olursanız, bu durum hep olacak. Garantili işlemci yerine, fiyat farkına değiyorsa daha az ödeyip garantisiz de bakabilirsiniz.
Garantiye gönderdiğinizde değişim yapılırsa sanırım pek sorun olamayabilir. Ama para iadesi olduğunda, aldığınız kişiye ödeme yapılacaktır yüksek ihtimal.

İşlemciler öyle çok sorun çıkartmaz. Ama tabi siz bilirsiniz yine de. İkinci el alacak olursanız, bu durum hep olacak. Garantili işlemci yerine, fiyat farkına değiyorsa daha az ödeyip garantisiz de bakabilirsiniz.
Garantiye gönderdiğinizde değişim yapılırsa sanırım pek sorun olamayabilir. Ama para iadesi olduğunda, aldığınız kişiye ödeme yapılacaktır yüksek ihtimal.
yok hocam arkadaş tüm testlerini falan sağolsun yapıp atıyor hiç sorun olacağını sanmıyorum bende zaten. hani almışken o da elimizde bulunsun diye böyle bir şey mümkün mü diye merak ettim. dediğiniz gibi faturayı pdf olarak isterim bende bir şey olacağını sanmıyorum zaten teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı