Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 16 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar ben bir işlemci alacağım ve 1155 pin bir işlemci olacak ama birkaç sorum var. i5 3570. Nereden alacağım ve aldığım yere nasıl güveneceğim? Sosyal'de satan var ve kısmen fiyatı da ucuz ise buradan satabilir mi? Kargo işini yine konuşuruz ama önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
Arkadaşlar ben bir işlemci alacağım ve 1155 pin bir işlemci olacak ama birkaç sorum var. i5 3570. Nereden alacağım ve aldığım yere nasıl güveneceğim? Sosyal'de satan var ve kısmen fiyatı da ucuz ise buradan satabilir mi? Kargo işini yine konuşuruz ama önerilerinizi bekliyorum.
yunusemreec Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #2 Sahibinden'de bulabilirsiniz en basitinden.
axdfg Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #3 Tavsiyem 2. el hiçbir parçayı denemeden alma. İnternetten bakacağın zaman oturduğun çevreye yakın, en azından deneyebilecek bir mesafede olsun satıcı. Adam sana bozuk malı satar sonra bakarsın ki çalışmaz. Geri iade de almazsa geçmiş olsun.
Tavsiyem 2. el hiçbir parçayı denemeden alma. İnternetten bakacağın zaman oturduğun çevreye yakın, en azından deneyebilecek bir mesafede olsun satıcı. Adam sana bozuk malı satar sonra bakarsın ki çalışmaz. Geri iade de almazsa geçmiş olsun.
Saitama_ Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #4 Letgo,Sahibinden veya Technopat 2. el kısmından bulabilirsin.Benim önerim parçayı denemeden almaman.