İkinci el işlemcide sıfıra nazaran performans kaybı yaşanır mı?

329490

Hectopat
Merhabalar;
Başlıkta da belirttiğim gibi 6 aylık, overclock işlemi görmemiş bir işlemcide sıfıra göre performans kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kolay kolay bozulan parçalar değil. Yükte eğer hata vermezse sorun yoktur. Almadan önce test etmen gerek.

Oc yapılmadığı taktirde veya çok sıcak kullanılmadığı taktirde performans kaybı olacağını sanmıyorum ama kayıp olup olmadığını nasıl anlarım dersen inan bilmiyorum

Teşekkür ederim. 0'a göre dezavantajları varsa neler peki?

İkinci el olması :) garantisinin bitmiş veya azalmış olması ve en büyük dezavantajı kullanıcının ürünü nasıl kullandığını bilmemek yani sistemin içinden mi geömiş yoksa düzgün mu kullanmış bilinmemektedir umarım yardımcı olabilmişimdir

İkinci el olması :) garantisinin bitmiş veya azalmış olması ve en büyük dezavantajı kullanıcının ürünü nasıl kullandığını bilmemek yani sistemin içinden mi geömiş yoksa düzgün mu kullanmış bilinmemektedir umarım yardımcı olabilmişimdir
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Satıcı ürünün garantisinin devam ettiğini belirtti. Bilmiyorum göreceğiz. Test yaptıktan sonra sonuçları buraya belirtirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı