İkinci el işlemcinin garantisini sorgulatma

Merhaba arkadaşlar.

Sorum şu: ikinci el Ryzen 5 bir işlemci alacağım. Adam 1 yıldır kullandığını ancak faturasının bulunmadığını söyledi. Bu işlemcinin garantisinin olup olmadığını nereden anlayabilirim veya sorgulatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.

Sorum şu: ikinci el Ryzen 5 bir işlemci alacağım. Adam 1 yıldır kullandığını ancak faturasının bulunmadığını söyledi. Bu işlemcinin garantisinin olup olmadığını nereden anlayabilirim veya sorgulatabilirim?
Aldığı yerin müşteri hizmetlerini arayarak faturayı mail olarak istesin. Aldığım yeri de hatırlamıyorum derse uzaklaşmak daha mantıklı olur.

Aldığı yerin müşteri hizmetlerini arayarak faturayı mail olarak istesin. Aldığım yeri de hatırlamıyorum derse uzaklaşmak daha mantıklı olur.
vatandan almış. Arayıp faturayı alabilirmi acaba. Fatura önemli değil aslında nekadar kullanıldığını ve ilk sahibi omu öğrensem yeter. Acaba seri numarasıyla falan sorgulatamazmıyız.

Vatan'dan almış. Arayıp faturayı alabilir mi acaba ? Fatura önemli değil aslında ne kadar kullanıldığını ve ilk sahibi o mu öğrensem yeter. Acaba seri numarasıyla falan sorgulatamaz mıyız ?
İlk sahbinin o olup olmadığını bilmeniz zor. Size yalan söylüyor olabilir. Eğer Vatan'ı arayarak faturayı isterse bir ihtimal gönderebilirler. Seri numarasıyla sorgulatabileceğinizi sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı