İkinci el kasa ve PSU alınır mı?

tRpSanctuary

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistem kuruyorum uyguna bulabildiğim parçaları ikinci el olarak alıyorum. Phanteks P500A kasa ve ASUS ROG 850W PSU beraber 7000₺ye alınır mı? 2020 faturalı.

Kasa olarak Phanteks XT view önerecektim ama fiyatlar acayip uçmuş. Raijintek Ampere 850w da güç kaynağı olabilir.
Mesh kasa olması taraftarıyım hocam. Görüntüye de önem veriyorum ancak öncelik hava akışında. Bahsettiğiniz psunun tieri ne?
Aldığınız ya da almayı düşündüğünüz parçaları söyleyin bütçenizi de söyleyin belki daha iyisini buluruz.
Sadece ram aldım hocam. 4400e şubat 2025 faturalı vatandan alınma gskill trident z rgb 2x16 cl30 6000mhz.
Bütçem ne belli değil parça parça toplayacağım ancak b650 anakart 9600x işlemci 5070 gpu dan eminim. İlerde geliştirme yaparım diye anakartı m serisi almıyorum ve wifi şart bana.

Mesh kasa olması taraftarıyım hocam. Görüntüye de önem veriyorum ancak öncelik hava akışında. Bahsettiğiniz psunun tieri ne?

Sadece ram aldım hocam. 4400e şubat 2025 faturalı vatandan alınma gskill trident z rgb 2x16 cl30 6000mhz.
Bütçem ne belli değil parça parça toplayacağım ancak b650 anakart 9600x işlemci 5070 gpu dan eminim. İlerde geliştirme yaparım diye anakartı m serisi almıyorum ve wifi şart bana.
Cybenetics plat sertifikalı. Kasanın hava akışı gayet iyi.

Cybenetics plat sertifikalı. Kasanın hava akışı gayet iyi.

Phanteks xt pro mesh sanırım değil mi? Yazmamışlar ama mesh gibi duruyor. View mı iyidir pro mu sizce

Technopat Haberler

Geri
Yukarı