706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 1 Haziran 2020 #21 egehararli dedi: A LIN MAZZ! insanların kullandığı klavyeler kullanılmaz, adam kim bilir Yağlı cips yediği elleriyle dokunmuştur Beğenin Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda çok haklısınız ben şu an kullandığım klavyeyi 9 yıldır kullanıyorum tuşların arasında ekmek kırıntısı bile var, artık klavye bir ekosistem olmuş
egehararli dedi: A LIN MAZZ! insanların kullandığı klavyeler kullanılmaz, adam kim bilir Yağlı cips yediği elleriyle dokunmuştur Beğenin Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda çok haklısınız ben şu an kullandığım klavyeyi 9 yıldır kullanıyorum tuşların arasında ekmek kırıntısı bile var, artık klavye bir ekosistem olmuş
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #22 Sıfır bir ürün almanı öneriyorum. Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli TR Masterkeys Lite v2 Gaming Klavye | ITOPYA bu klavyeye göz atabilirsin.
Sıfır bir ürün almanı öneriyorum. Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli TR Masterkeys Lite v2 Gaming Klavye | ITOPYA bu klavyeye göz atabilirsin.