İkinci el klavye alınır mı?

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Aklımda Corsair K70 MK2 var fakat çok pahalı. Bir yerde temiz toptan alınmış Corsair K68 RGB buldum 580 TL’ye, Ağustos'a kadar bekleyip K70 MK2 RGB mi almalıyım yoksa elime para geçer geçmez ikinci el temiz K68 RGB mi almalıyım? Uzun ömürlü olsun istiyorum. Bozulana kadar kullanacağım, alacağım klavyeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda ben de K68'den K70 MK2'ye geçtim. Kullanmayı bıraktığım K68 4-5 aylıktı ve çok temizdi. Sıfırdan farkı yoktu neredeyse zira sürekli temizleyerek kullanmıştım. Şu virüs sonrası ben de satacağım. 580 TL fena değil. Ben 500 civarına vermeyi düşünüyorum. Temizse gönül rahatlığıyla alınabilir.

K68'in su geçirmeme özelliği var bu arada. İsterseniz aldıktan sonra yıkayabilirsiniz bile.

Önermem. Klavyelerin belli bir ömrü vardır ve kullanma ile doğru orantılı şekilde bu ömür azalır.
Çok uygunsa ve az kullanılmışsa olabilir.

hemen test ediyorum

Hocam bu dönemde hiç alınmaz çünkü biliyoruz virüs var adamın ne yapıp yapmadığı belli değil düz bir klavye alsanız daha iyi bence.

Abi bende indirime girerse K70 mk.2 almayı düşünüyorum nasıl klavye? Bazı yerlerde keypad'inin güzel olmadığını yazmışlar, kullanımı nasıldır?
@Eryd ben şimdi K68 RGB ile K70 mk.2 RGB modelleri arasında kaldım, ilk mekanik klavyem olacak, hangisini almalıyım? Uzun süre değiştirmeden kullanmayı düşünüyorum siz hangisini tavsiye edersiniz? Her ikisinide kullanmış birisi olarak.

Son düzenleme:
Duruma göre değişir. Temiz ve az kullanılmış olursa tercih edilebilir. Ama gidip de 2 senelik klavyeyi almanın mantıklı olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…