Ereilian Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 19 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Corsair mk. 2 K70 alacaktım Amazon'dan 1800TL'ye gelirken letgo da 1250TL'ye tertemiz bir beyaz K70 buldum. Almak istiyorum fakat nelere dikkat etmeliyim?
Arkadaşlar Corsair mk. 2 K70 alacaktım Amazon'dan 1800TL'ye gelirken letgo da 1250TL'ye tertemiz bir beyaz K70 buldum. Almak istiyorum fakat nelere dikkat etmeliyim?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Ocak 2021 #2 Alınmamalı en başta. Yine de söyleyeyim, çınlama sesine ve switch'lerin temizliğine bakın. Genel olarak kasanın durumuna bakın.
Alınmamalı en başta. Yine de söyleyeyim, çınlama sesine ve switch'lerin temizliğine bakın. Genel olarak kasanın durumuna bakın.
Ereilian Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 19 Ocak 2021 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Alınmamalı en başta. Yine de söyleyeyim, çınlama sesine ve Switch'lerin temizliğine bakın. Genel olarak kasanın durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... 4 ay kullanılmış klavye yurt dışından alınmış. Akşam detaylı bir fotoğraf atıcak fotoğraftan yorum yaparız en azından. Teşekkürler.
Samotne Ciasteczka dedi: Alınmamalı en başta. Yine de söyleyeyim, çınlama sesine ve Switch'lerin temizliğine bakın. Genel olarak kasanın durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... 4 ay kullanılmış klavye yurt dışından alınmış. Akşam detaylı bir fotoğraf atıcak fotoğraftan yorum yaparız en azından. Teşekkürler.