İkinci el koltuk alınır mı?

Bütçe
4500
Fotoğrafta depolandığı yer çok nemli ve küflenmiş gözüküyor. Kötü koşullarda depolanmış her üründen uzak durmakta fayda var.

Ya uyarı almadan bunu nasıl ifade etsem...
Başkasının vücudu ile (tamam kıyafetli ama malum bölge geçirgen) temas etmiş ikinci el unsurları... tamamen yıkanamıyorsa... tercih etmem. Yahut tanıdığımın kısa süreli kullandığı bir şey değilse...

Bence alınmaz.
Fiyattan korkarak açtım sayfayı... hiç fena değil.
Kullanıyorsanız sormak isterim:
Yan metal barlar, sırt kenarlarına, dirseğe temas ediyor mu?
Rahat mı?
Kolay temizleniyor mu?
Yükseklik ayarı dışında... sırtlık yatırma vs ayrı var mı?
Kolçaklar rahat mı?

Son düzenleme:
Ya uyarı almadan bunu nasıl ifade etsem...
Başkasının vücudu ile (tamam kıyafetli ama malum bölge geçirgen) temas etmiş ikinci el unsurları... Tamamen yıkanamıyorsa... Tercih etmem. Yahut tanıdığımın kısa süreli kullandığı bir şey değilse...

Fiyattan korkarak açtım sayfayı... Hiç fena değil.
Kullanıyorsanız sormak isterim:
Yan metal barlar, sırt kenarlarına, dirseğe temas ediyor mu?
Rahat mı?
Kolay temizleniyor mu?
Yükseklik ayarı dışında... Sırtlık yatırma vs ayrı var mı?
Kolçaklar rahat mı?

Kullanmıyorum ama dandik markaların oyuncu adı altında geçen çöp koltuklarını alacağına kaliteli bir ofis koltuğu al.

Fotoğrafta depolandığı yer çok nemli ve küflenmiş gözüküyor. Kötü koşullarda depolanmış her üründen uzak durmakta fayda var.

Hiç fark etmemiştim hocam dediğiniz çok doğru araştırıp diğer arkadaşın attığı koltuğu alacağım muhtemelen.

Bence alınmaz.

Hocam bu koltukta videodaki ablamızın boyu kısadır tahminimce bende 1.80 boyundayım kafa kısmı boşa çıkmaz mı? İlk defa böyle bir koltuk alıyorum hiç deneyimim yok kusura bakmayın.

Kullanmıyorum ama dandik markaların oyuncu adı altında geçen çöp koltuklarını alacağına kaliteli bir ofis koltuğu al.
Yarın IKEA'ya gidip oturup bir bakayım düşüncesindeydim, ta ki...
1748631392553.png

Bir kaç ay sonra bakarım.
🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı