Alınır aslında hocam sıfır gibi neredeyse. Bu bütçede ASUS TUF gördüm. Ek olarak 2933 MHz RAM'leri var ve 1650 Ti var üzerinde. Ancak seninkin de 1650 GDDR6 güncellenmiş hali var. MSI laptopların bende kalite algısı daha fazla. Laptopu gör kararını ver.
Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN062 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
sıfırı 9000. 700 lira fark bu seviyelerde çok değil bence. Doviz sakat şu aralar hocam. Bitcoin düşün bence
7500'a anlaştığını yeni gördüm. Bence kaçırma.
MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sıfırı 9000. 700 lira fark bu seviyelerde çok değil bence. Doviz sakat şu aralar hocam. Bitcoin düşün bence
7500'a anlaştığını yeni gördüm. Bence kaçırma.
MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam riske gerek yok sıfır alın ikinci el neden satsınki ya bir sıkıntı vardır ya da adamın ihtiyacı verdır ama hangisi olduğunu siz anlayamazsınızki.
@acankaya2006 doğru söylüyor. Belki acil bir ihtiyaçtan dolayı düşürdü fiyatı ama siz Erzurum'da o İstanbul'da biraz risk gibi duruyor düşününce. 7500 bandında iyi bir seçenek var:
HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt (24D52EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
@acankaya2006 doğru söylüyor. Belki acil bir ihtiyaçtan dolayı düşürdü fiyatı ama siz Erzurum'da o İstanbul'da biraz risk gibi duruyor düşününce. 7500 bandında iyi bir seçenek var: