Bence alınır, özellikle sıfır fiyatına bakınca uygunsa. Tabii temiz bulmak lazım. Eğer sıfır alacağınız fiyata yakınsa hiç bulaşmanızı tavsiye etmem yalnız.
Hocam fiziksel ürünlerde ben 2. ele karşıyım. Nedeni ise onu o adam neden satıyor. Öğrenciyim kira parası , Memurum çocuk okutuyorum türlü türlü bahaneler ürer gider. Alacağınız laptop ve bütçe nedir belirtirseniz sıfıra yardımcı olmaya çalışayım
Vallahi dostum, ben MacBook Air M1 base modelini satın aldım. Satıcıyla arkadaş olduk. Çok ilgiliydi ve haftada bir soruyor "sorun var mı?" diye. Güvenilir birisini bulursan kaçırma. Sıfırdan farksız oluyor.
Bence alınır, özellikle sıfır fiyatına bakınca uygunsa. Tabii temiz bulmak lazım. Eğer sıfır alacağınız fiyata yakınsa hiç bulaşmanızı tavsiye etmem yalnız.
Hocam fiziksel ürünlerde ben 2. ele karşıyım. Nedeni ise onu o adam neden satıyor. Öğrenciyim kira parası , Memurum çocuk okutuyorum türlü türlü bahaneler ürer gider. Alacağınız laptop ve bütçe nedir belirtirseniz sıfıra yardımcı olmaya çalışayım
Hocam fiziksel ürünlerde ben 2. ele karşıyım. Nedeni ise onu o adam neden satıyor. Öğrenciyim kira parası, Memurum çocuk okutuyorum türlü türlü bahaneler ürer gider. Alacağınız laptop ve bütçe nedir belirtirseniz sıfıra yardımcı olmaya çalışayım
Hocam, 15 bin ile 25 bin arasında PC almak istiyorum. Oynayacağım oyun da DotA 2 başka oyun oynamam. Sizce ne almalıyım? Pek teknolojiyi takip edemedim tıp illetini okumaktan. Yardımcı olursanız sevinirim.