İkinci el laptop alınır mı?

aky87

Hectopat
Arkadaşlar malum siteden 18 -24 ay arası garantisi devam eden ikinci el Gaming laptop alınır mı?

Ben ikinci el teknolojiye karşıyım şahsen itici geliyor.

Bence alınır, özellikle sıfır fiyatına bakınca uygunsa. Tabii temiz bulmak lazım. Eğer sıfır alacağınız fiyata yakınsa hiç bulaşmanızı tavsiye etmem yalnız.

Arkadaşlar malum siteden 18 -24 ay arası garantisi devam eden ikinci el Gaming laptop alınır mı?

Sahibi iyi kullandıysa veya problemi yoksa neden alınmasın?

Hocam fiziksel ürünlerde ben 2. ele karşıyım. Nedeni ise onu o adam neden satıyor. Öğrenciyim kira parası , Memurum çocuk okutuyorum türlü türlü bahaneler ürer gider. Alacağınız laptop ve bütçe nedir belirtirseniz sıfıra yardımcı olmaya çalışayım

Vallahi dostum, ben MacBook Air M1 base modelini satın aldım. Satıcıyla arkadaş olduk. Çok ilgiliydi ve haftada bir soruyor "sorun var mı?" diye. Güvenilir birisini bulursan kaçırma. Sıfırdan farksız oluyor.

Sağlamsa güzelse alınır.

5-6 ay kullanıp paraya ihtiyacı olduğu için satan bir çok arkadaşım var. Tertemiz laptop bulursan satın almanda sakınca yok.

Bence alınır, özellikle sıfır fiyatına bakınca uygunsa. Tabii temiz bulmak lazım. Eğer sıfır alacağınız fiyata yakınsa hiç bulaşmanızı tavsiye etmem yalnız.
En az 1000 tl farka değer mi?
En fazla 7 bin bütçe

Hocam, 15 bin ile 25 bin arasında PC almak istiyorum. Oynayacağım oyun da DotA 2 başka oyun oynamam. Sizce ne almalıyım? Pek teknolojiyi takip edemedim tıp illetini okumaktan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…