Hocam tekrardan merhaba ben o dediğiniz laptobu satın aldım ama Battery drain diye bisey varmis galiba ne demek oluyor cok fazla sorun yaratir mi yardimci olurmusnuz
Hocam tekrardan merhaba ben o dediğiniz laptopu satın aldım ama Battery drain diye bir şey varmis galiba ne demek oluyor cok fazla sorun yaratir mi yardimci olurmusnuz
Battery drain daha çok i5 12450HX modelde oluyor ama bu modelde de yaşayanlar var. Aşırı bir sorun değil rahatsız bile etmez sizi. Oyundayken saatte 2-3 azalır pil. Servisten 230W adaptör talep edebilirsiniz isterseniz. Vermeyebiliyorlar ama.
Battery drain daha çok i5 12450HX modelde oluyor ama bu modelde de yaşayanlar var. Aşırı bir sorun değil rahatsız bile etmez sizi. Oyundayken saatte 2-3 azalır pil. Servisten 230W adaptör talep edebilirsiniz isterseniz. Vermeyebiliyorlar ama.
Ben dediğiniz siteden aldım ama inşallah sorun olmaz bu modelde ryzen 7 var ama ne olacağı belli olmaz. Bu sorun batarya ya fazla güç binmesinden dolayı mı oluyor acaba google da baktımda fazla öyle sonuç bulamadım
Ben dediğiniz siteden aldım ama inşallah sorun olmaz bu modelde Ryzen 7 var ama ne olacağı belli olmaz. Bu sorun batarya ya fazla güç binmesinden dolayı mı oluyor acaba Google da baktımda fazla öyle sonuç bulamadım
Ben dediğiniz siteden aldım ama inşallah sorun olmaz bu modelde Ryzen 7 var ama ne olacağı belli olmaz. Bu sorun batarya ya fazla güç binmesinden dolayı mı oluyor acaba Google da baktımda fazla öyle sonuç bulamadım.
Kendi adıma konuşursam, şarjda değilken yaptığım Max aktivite video, film izlemek. Onu da düşük güçte izlersem pek sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama oyun oynarken farklı...
24 GB RAM RTX 4050 105W Ryzen 7 7435HS modeli gözüme çarptı bugün, az araştırdım. Battery drain sorununu benzer ortam şartlarında aynı cihazda yaşayan var, yaşamayan var. Anlamadım tam farkı ne oluyor. Yaşayanların çoğusu i5 12450HX işlemcisi olanlar galiba.
Battery level protection açılınca minimal düzeye düşürüyor draini veya ortadan kaldırıyor. Ekran kartının 80W'a düşmesini göze alarak draini yaşamak istemeyen biri için alınabilir mi?
Veya emsal olarak bu cihaz yerine ne alınabilir benzer fiyata?