İkinci el laptop en kolay nasıl satılır?

Sarı sitede ki öne çıkarılan ilanlara bir göz gezdirin. Açıklama nasıl yapılır ilk önce onu öğrenmeniz gerek. Daha sonra isterseniz vitrin,kalın punto falan satın alabilirsiniz. Ne kadar çok kişiye ulaşılırsa o kadar kolay satılır. Fiyat olarakta ortalama fiyattan biraz daha düşük girmeniz satılma olasılığını arttırır.

Kutusu her şeyi içinde garantisi devam ediyor.

16k gibi bir fiyata satmak istiyorum. Sahibinden'e hep 18k üstü fiyat biçilmiş o fiyatlara satılacağını bilemiyorum.

Hocam bu tür şeyleri Letgo sahibinden türlü yerlerde daha hızlı satarsınız ve aynı bilgisayarı farklı kişiler ne kadar fiyata koymuşsa onun biraz daha altına koyun örnek 200 300 lira gibi ve garantisinin devam ettiğini belirtin ilanın fotoğrafında.

Hocam aceleniz varsa bazı sitelerde ücretli bir şekilde ürünü öne çıkarma seçenekleri var.

16k fiyatına sattım sahibinden, biraz hüzünlendim ama daha iyileri olur inşallah.

2.El Laptop Sat - Bilgisayar Sat - Laptop Alan Yerler burada form var doldurabiliri sen bilgisayarın özelliklerini fiyat veriyor site gelip alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…