Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.291 Çözümler 6 16 Aralık 2022 #1 Merhaba, Aklımda bir mouse var sıfırı 400 TL civarı, 2. el bakayım dedim 250'ye bulabiliyorum birkaç haftalık. Hangisini almam mantıklı olur? Aklımdaki mouse; Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Merhaba, Aklımda bir mouse var sıfırı 400 TL civarı, 2. el bakayım dedim 250'ye bulabiliyorum birkaç haftalık. Hangisini almam mantıklı olur? Aklımdaki mouse; Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Pebble M350 Bluetooth Optik Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #2 Niye bu tip mouse alıyorsunuz ki? Ergonomileri kötü oluyor onların. Bende kullandım yarım saatten sonra eliniz ağrıyor.
Niye bu tip mouse alıyorsunuz ki? Ergonomileri kötü oluyor onların. Bende kullandım yarım saatten sonra eliniz ağrıyor.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 16 Aralık 2022 #3 Kargoyu sen ödeyeceksen 300 civarı olur ben olsam biraz daha bekler sıfır alırdım.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.291 Çözümler 6 16 Aralık 2022 #4 AlperInferno dedi: Niye bu tip mouse alıyorsunuz ki? Ergonomileri kötü oluyor onların. Bende kullandım yarım saatten sonra eliniz ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Çok mu sıkıntı yaratır hocam? Önerdiğiniz bir model varsa linkleyin lütfen. Schumacher dedi: Kargoyu sen ödeyeceksen 300 civarı olur ben olsam biraz daha bekler sıfır alırdım. Genişletmek için tıkla... Aslında elden alabiliyorum ama direkt sıfırını mı alsam diye düşündüm.
AlperInferno dedi: Niye bu tip mouse alıyorsunuz ki? Ergonomileri kötü oluyor onların. Bende kullandım yarım saatten sonra eliniz ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Çok mu sıkıntı yaratır hocam? Önerdiğiniz bir model varsa linkleyin lütfen. Schumacher dedi: Kargoyu sen ödeyeceksen 300 civarı olur ben olsam biraz daha bekler sıfır alırdım. Genişletmek için tıkla... Aslında elden alabiliyorum ama direkt sıfırını mı alsam diye düşündüm.