İkinci el monitör satarken ücret nasıl alınmalı?

İBAN yerine nakit alman daha iyi olur, "FASTEFT" adlı bir özellik geldi ve gönderdiğin parayı bir süre geri çekebiliyorsun. Bu yüzden nakit al ücreti ve kontrol et. Ücret 5K'dan fazla ise ATM'ye yatırıp kontrol et olmadı arkadaşın yanında.

İBAN yerine nakit alman daha iyi olur, "FASTEFT" adlı bir özellik geldi ve gönderdiğin parayı bir süre geri çekebiliyorsun. Bu yüzden nakit al ücreti ve kontrol et. Ücret 5K'dan fazla ise ATM'ye yatırıp kontrol et olmadı arkadaşın yanında.
Son zamanlarda sahte paraların çok iyi yapıldığını okudum. ATM'ye yatırırsam ve ATM parayı kabul ederse bu benim sorunum mu? Mağdur olur muyum?

ATM sahte parayı neden kabul etsin hocam? O kadar tanıma sistemi var, para oradan geçiyorsa gerisi senin sorunun değil, hesabına para yattıysa tamamdır. İBAN ile alırsan parayı geri çekebiliyor diye biliyorum, kendime gönderirken iptal et seçeneği vardı ve 5dk sonra iptal ettiğimde para cidden hesabıma geri gelmişti. En güveniliri bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı