Merhabalar, ortalama 5500TL bir bütçem var ve laptop almam gerekiyor. Bu bütçeye pek iyi bir laptop bulamadığım için ikinci ele yöneldim. Sizce bu ikisinden hangisi daha iyi? Ve GTA 5, LoL (veya sizin bildiğiniz herhangi bir oyunda) gibi oyunlarda tahmini ortalama kaç FPS alırlar? Bunlardan birisini tercih edebilir miyim? İyi günler.
2 tane ekran kartı var mı demiş ben mi yanlış anladım? Bayağı yalan ilan 1. ilan tabii eğer masaüstü ekran kartıyla bağlama aparatını ayrıdan veriyorlarsa bilemem.
Merhabalar, ortalama 5500TL bir bütçem var ve laptop almam gerekiyor. Bu bütçeye pek iyi bir laptop bulamadığım için ikinci ele yöneldim. Sizce bu ikisinden hangisi daha iyi? Ve GTA 5, LoL (veya sizin bildiğiniz herhangi bir oyunda) gibi oyunlarda tahmini ortalama kaç FPS alırlar? Bunlardan birisini tercih edebilir miyim? İyi günler.
Acer Aspire 3 A315-42G NX.HF8EY.00D Ryzen 7 3700U 8 GB 512 GB SSD Radeon 540X 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Extensa 15 NX.EGCEY.002 i5-1035G1 8 GB 512 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Aspire 3 A315-57G NX.HZREY.009 i5-1035G1 8 GB 512 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo V15 82C500NPTX i5-1035G1 8 GB 256 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam oynayacağı oyunlar yüksek değil fakat Dell'in çoğu modelinde ısınma sorunu var. Belki de satıcı problem yaşadığı için satıyor. Bu markalarda daha riskli değil mi?