Merhaba. Kısıtlı bir bütçem var. Az buz da oyun oynamak istiyorum. Günlük birkaç saat rahat oynayabilmek için çevremde ki iki bilgisayara gözümü kestirdim. Birisi Monster v9.2 (kronik klavye sorunu yüzünden bazı tuşları basmıyormuş) diğeri Monster v12.1(sahibi hiç sorunun olmadığını söylüyor). Bu iki bilgisayardan birini almak istiyorum fakat Monster bilgisayarların çok çabuk bozulduğu hakkında inanılmaz fazla sayıda şikayet var. Sizce alınır mı? Tavsiyelerini nelerdir?
Merhaba. Kısıtlı bir bütçem var. Az buz da oyun oynamak istiyorum. Günlük birkaç saat rahat oynayabilmek için çevremde ki iki bilgisayara gözümü kestirdim. Birisi Monster v9.2 (kronik klavye sorunu yüzünden bazı tuşları basmıyormuş) diğeri Monster v12.1(sahibi hiç sorunun olmadığını söylüyor). Bu iki bilgisayardan birini almak istiyorum fakat Monster bilgisayarların çok çabuk bozulduğu hakkında inanılmaz fazla sayıda şikayet var. Sizce alınır mı? Tavsiyelerini nelerdir?
Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Zaten bilgisayarı temiz kullanırım. Fakat her kullanıcı da farklı farklı sorunlar çıkınca merak ettim. Peki hocam batarya ömrü bittiğinde değişim yapıyorlar mı ? Nereden bulabilirim yenisini ?
Hocam siz bilirsiniz, ikinci el alırken sadece Monster değil başka da olsa şüphe duyulur yani. Gerekli işlemci ekran kartı fan performans oyun gibi testleri yaptıktan sonra, sonuçlar olması gerektiği gibi veya yakın ise ve fiyat da düzgün ise neden olmasın? Ama tabii ki biz akıl veremeyiz para sizin ve en mantıklı şekilde de tereddüt etmek gayet doğal. Tüm bunlar normal olup da sonradan bir şey ola da bilir o da biraz nasip artık. Hayırlısı olur umarım.
Evet hocam bu mesajı çok fazla gördüm. Lakin pc yaşını başını almış. Bu zamana kadar kronik sorun çıkarmamış bir bilgisayar bu saatten sonra alışa gelmedik bir problem çıkartır en fazla diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Zaten bilgisayarı temiz kullanırım. Fakat her kullanıcı da farklı farklı sorunlar çıkınca merak ettim. Peki hocam batarya ömrü bittiğinde değişim yapıyorlar mı ? Nereden bulabilirim yenisini ?
Bataryası tek sorunu olabilir bence çabuk bitiyor yeni batarya için internette bulabilirsiniz hocam değişim yapıyorlardır herhalde servise götürürseniz değişim yapar diye tahmin ediyorum.