İkinci el mouse pad alınır mı?

EloxBr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2.el mouse pad alınır mı? Sorusuna çevap arıyorum,
Rekabetçi oyunlar oynadığım gibi mouse pad kalitesinden dolayı Klasse Longteng huoyun Special Edition almayı düşünüyorum ancak sıfır fiyatları 900 1000 TL civarı ben de 2. el 650TL'ye almayı düşünüyorum. Daha fazlasını veremeyeceğim, satıcı sıfır olduğunu ancak faturasının bulunmadığını söyledi ve gayet güzel gözüküyor. Sizce alınır mı? Param Güvende ile alacağımdan dolayı iade edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke tek derdim bu olsa.

Asla ama asla ikinci el alma. Kalitesini bilmiyorsun. Onun yerine outlet ürünlere bak. Daha ben 2 gün önce outlet Klasse Longteng Huoyun Vaxee aldım ve işlevi aynı. Aldığım ürün hatta bu: OUTLET- Vaxee · Longteng · E-Sports Oyuncu Mouse Pad (48×40) - Baskı Hatalı - Klassegear

Kalitesini bilmiyorum lakin Param Güvende ile alacağımdan dolayı test edebilirim diye düşünüyorum. Outlet olursa bunu alabilirim dikiş hatalıymış ancak OUTLET- Tiger · Longteng · E-Sports Oyuncu Mouse Pad (48×40) - Dikiş Hatalı - Klassegear

Lakin stokta yok yazıyor

Hocam vaxee ve huoyun Special Edition arasında çok fark var mıdır?

Son düzenleme:
Vaxee zaten Longteng Huoyun Special'in mousepadi. Ayrıca attığım mousepad hybrid ve senin attığın mousepad stokta değil. Eğer desenine bakmayacaksan benim attığımı al çünkü istediğin mousepad de hybrid, bu da hybrid.

Açıkçası hocam benim için deseninin bir önemi yok, açıkçası 2.el çok temiz duruyor lakin satıcı düzgün yıkamadıysa yüzeyi zarar görmüşür olabilir diye düşünüyorum o yüzden riske atmak bence mantıksız.

Riske atacağın bir durum yok ki. Benim sana attığım mouse pad sıfırı ile aynı zaten. İşlevinde bir fark yok, sadece siyah küçük birkaç nokta var.

Riske atacağın bir durum yok ki. Benim sana attığım mouse pad sıfırı ile aynı zaten. İşlevinde bir fark yok, sadece siyah küçük birkaç nokta var.

Hocam riski 2.el konusunda söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…