benkerem Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 55 4 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Cuma gunu ikinci el Nintendo Switch V2 almayi dusunuyorum. Nintendo Switch sahibi biri varsa nelere dikkat etmem konusunda yardimci olabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba. Cuma gunu ikinci el Nintendo Switch V2 almayi dusunuyorum. Nintendo Switch sahibi biri varsa nelere dikkat etmem konusunda yardimci olabilir mi? Teşekkürler.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.029 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #2 Hocam nintendoyu zorlayacak bir oyun oynayın. Isınma, kasma, hızlı şarj bitmesi gibi sorunlar olmamasına dikkat edin.
Hocam nintendoyu zorlayacak bir oyun oynayın. Isınma, kasma, hızlı şarj bitmesi gibi sorunlar olmamasına dikkat edin.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.034 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Ekrandaki çizikleri deneyin Wi-Fi gibi şeyleri test edin tuşları 2-3 defa tak çıkar yapın (yandaki tuş takımlarını)
Ekrandaki çizikleri deneyin Wi-Fi gibi şeyleri test edin tuşları 2-3 defa tak çıkar yapın (yandaki tuş takımlarını)
benkerem Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 55 4 Mayıs 2022 #4 Anladim. Bir de bu jailbreak mevsusu vardi. Cihazin jailbreakli olmadigini nereden anlayabilirim?