İkinci el P40 Lite alınır mı?

Daha fazla  
İkinci el 3000 TL bandına Garantisi bitmiş Huawei P40 Lite alınır mı? Google servislerini bir şekilde halledeceğimi düşünüyorum kamerasının da iyi olduğunu düşünüyorum fakat beni endişelendiren bataryası ve video çekme konusundaki performansı bir de arka kapağının plastik olması var fakat onu artık göz ardı edeceğim bunların dışında alternatif 3000TL bandında 2-3 seneden eski olmayan kronik sıkıntıları fazla olmayan önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
S10e bakabilirsin 2019 çıkışlı ama biraz batarya sorunu var.
Mi9 bakabilirsin.
Mi9 tam bir canavardır azıcık bütçe çıkman gerekebilir.

Önceki telefonum P20 Lite'dı 5 sene sorunsuz kullandım. Şu an nova 9 SE kullanıyorum. Huawei'den şaşmam. Uzun vadede sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Cihaz güzel ama garantisi falan bitmiş.
Alacağınız kişiye güveniniz varsa, cihazda herhangi bir problem yoksa alınır.

Mi9 un kamerası muazzamdır ayrıca safir objektif kapaği vardir. Cizilmez ilk günki gibi canlı çeker pubg 6fps oynatir sesi cok berrak temizdir.

S10e bakabilirsin 2019 çıkışlı ama biraz batarya sorunu var.
Mi9 bakabilirsin.
Mi9 tam bir canavardır azıcık bütçe çıkman gerekebilir.
S9 Plus ve S10 temiz olsun istiyorum fakat o zamanda bütçeyi aşıyor maalesef birde kronik sıkıntıları korkutuyor biraz.

Mİ 9 ilanı fazla yok olanlarda yurtdışı kayıtlı fatura takıntım var faturasız almam.

Önceki telefonum P20 Lite'dı 5 sene sorunsuz kullandım. Şu an nova 9 SE kullanıyorum. Huawei'den şaşmam. Uzun vadede sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Hocam şuan bende P10 var fakat kamerasında sıkıntı var odaklamasında birde bataryası yüzde 30-20 de kafasına göre kapanıyor yoksa cihazdan memnunum halen daha kullanırım fakat kamerasını tamiri zor Huawei modellerinin uyumlu olmuyor bir kere denedim sonrasında piyasadakilerde uğraşma dediler bıraktım bende kamerasız olmuyor yoksa uğraşmazdım yeni cihaz almakla bataryasını değiştirir devam ederdim Huawei P10.

Cihaz güzel ama garantisi falan bitmiş.
Alacağınız kişiye güveniniz varsa, cihazda herhangi bir problem yoksa alınır.
Malum uygulamadan alacağım hocam tanıdık değil cihazın çok eski olmamasına güveniyorum sıfır cihaz almak isterdim fakat malum ekonomi müsade etmiyor şuanda.

Son düzenleme:
Hocam Yurt dışı düşünün.
Poco X3 NFC kullanıyorum 2020 şubatta almıştım hala kullanmaktayım ne İMEI konusunda ne de cihazda herhangi bir sorun yaşamadım.

Pasaport kayıtliysa sıkıntı olmaz akrabam 2 yildir kullaniyor pasaport kayitli oda ikinci el almisti.

Alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…