Neden alınmasın? Alınır ben olsam alırdım. Sıkıntı olmaz. Konsol yerine PC önerenler vallaha gülünçsünüz ya adam almak istiyor sizene bırakın alsın adam belki konsolcu
Sıfır, kutusu açılmamış, faturalı garantili. Avrupa'dan gelen PS5 Slim Digital ve tek kol, 18.500 TL. Fiyatı uygun mu? Eğer uygunsa Avrupa'dan cihazın gelmesi bana sıkıntı yaratır mı?
Hangi cihazı seviyorsanız onla oynayın. Oyun için konsol üzmez. Mutlimedya cihazı olarak da kullanırsınız. Bilgisayarınız Google açabiliyorsa yeterli. Arkadaş şuan sadece konsol kullanıyor çoğu şeyi yapmaya yetiyor zaten alet.
Bence almayın. Üzerine az koysanız sıfırı var zaten. En azından bir sorun olursa arkasında ithalatçı firma durur. O durmasa satın aldığınız yer durur. Ayrıca dijital almak da dezavantaj yeni çıkan oyunları kutulu almak takas etmeniz veya satmanız açısından büyük rahatlık.
Ben diskli versiyonu öneririm. İllaha çevre olmasına gerek yok. İkinci el sitelerinde de oyun piyasası çok takas edebilir ya da satabilirsiniz. Dijital olunca ileride isterseniz Cd roam alıp takmak baya zararlı oluyor maddi olarak. Zaten sıfır bandında dijital ile Cd versiyon arasında çok fark yok.
Ben diskli versiyonu öneririm. İllaki çevre olmasına gerek yok. İkinci el sitelerinde de oyun piyasası çok takas edebilir ya da satabilirsiniz. Dijital olunca ileride isterseniz CD roam alıp takmak bayağı zararlı oluyor maddi olarak. Zaten sıfır bandında dijital ile CD versiyon arasında çok fark yok.
Sıfır almayı şu anlık düşünmüyorum, zaten buraya bu soruyu sorma nedenlerimden biri de ikinci el açılmamış cihaz sıkıntı çıkarır mı diye. Eğer riskli bir satın alma ise 0'ayönelebilirim ama ilk tercihim değil.
Sıfır, kutusu açılmamış, faturalı garantili. Avrupa'dan gelen PS5 Slim digital ve tek kol, 18.500 TL. Fiyatı uygun mu? Eğer uygunsa Avrupa'dan cihazın gelmesi bana sıkıntı yaratır mı?