İkinci el PlayStation 5 Pro alınır mı?

TRPoWer

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 5 Pro sarı sitede 32 - 33 bin gibi fiyatlarda ilanlara girebiliyor. Bu fiyata ikinci el PlayStation 5 Pro alınır mı? Sorun olur mu?

İlanın linki burada sadece konsol ve tek kol fiyatı 31500 gibi fiyatı kabul edebiliyor. Ürünün yurt dışı diyor kendisi. Almak mantıklı mıdır?

İthalatçı veya Bilkom garantili ise alınır, he bir de Avrupa cihazı mı? Öğrenmek lazım. Birde ne kadar süre önce almış. Seri numarası nedir? Bunları öğrenip sorarsanız çok daha fazla yardımcı olabilirim.

Hocam kendisi yurt dışı ve 2 ay kullanıldı diyor. Tamamen ilan sahibinin sorular kısmındaki cevapları bu yönde.

PS5 Pro'nun normal PS5 versiyonundan çok farkı olduğunu düşünmüyorum. İlla PS5 Pro alıcaksan 4k bütçe arttırarak sıfır almaya çalış. Ben olsam sıfır PS5 veya PS5 Slim alırdım.

Hocam kendisi yurt dışı ve 2 ay kullanıldı diyor. Tamamen ilan sahibinin sorular kısmındaki cevapları bu yönde.
Arayarak yada yazarak şunları sorabilirsiniz. Seri Numarası nedir? CFI 7021 modelse alabilirsiniz.

CFI 7021'in özelliği ne hocam.

Hocam büyük ihtimalle alacağım. Fotoğrafı gönderecek kendisi, peki benim test ederken dikkat etmem gereken hususları da yazar mısınız?

Avrupa ürünü.
Cihazın arkası bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG-20250827-WA0031.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…