İkinci el PS3 alınır mı?

ForzaX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Sosyaller. İkinci el PS3 alsam, piyasası 1500-2000 arası. PES 2013, GTA ve silah oyunları gibi oyunları takılmadan oynatır mı?

Pes te sorun ama GTA 5 te kasıyor. Homefront , assasins creed de oynadım onlarda sorun yoktu.

Eğer alacağınız cihaz sorunlu değilse oynatır tabii ki. 1500-2000 bana biraz yüksek geldi. Daha ucuza vardı ben en son piyasasını araştırırken.

Üzerine biraz daha eklerseniz Xbox One S almanız daha makul ve iyi olacaktır. Hem az bir fiyat farkıyla PS4'ten de daha performanslı bir konsolunuz olmuş olur. Sarı sitede fiyatlar 2000'den başlıyor.

700 TL anca verilecek aleti bu paraya satıyorlar. Onun yerine sağlam bir Xbox One al, çok daha memnun olursun.

Zamanında 1500'e One S almıştım, piyasayı ne arttırdılar ya.

Kafam çalışsaydı tanıdık PS dükkanı 14 tane PS3 cihazı 2800 TL fiyata bırakacaktı 3 yıl önce alsam şimdi 14K para mis gibi.

Bu konuda pek bilgim yok kusura bakmayın PUBG tarzı oyunlar oynanabilir mi peki?
Ayrıca Chrome, YouTube gibi yerlere girilebiliyor diye duydum doğru mu acaba?
@Rustin Cohle
@arasyuksel
@elegiac

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…