İkinci el PS3 vs Xbox 360

nnan340

Decapat
Daha fazla  
İnternet kafeye gidiyorum. FIFA 19 ve GTA 5 oynamak için ve bilgisayarım iyi değil FIFA 19 ve GTA 5 oynanacak Xbox'un fiyatı sanki daha ucuz gibi fikir verebilir misiniz?

İnternet kafeye gidiyorum. FIFA 19 ve GTA 5 oynamak için ve bilgisayarım iyi değil FIFA 19 ve GTA 5 oynanacak Xbox'un fiyatı sanki daha ucuz gibi fikir verebilir misiniz?

3. parti oyunları Xbox 360 çok daha iyi oynatıyor. Ama bence PS3'ün kütüphanesi genel olarak daha iyi.

Korsan oyun ve gamedap gibi farklar dışında çokta fark yok diye biliyorum.

PS 3 kesinlikle oyunlara ulaşmak falan daha kolay mod dln bile yapılıyor ben geçen sene bıraktım PS 3'ü satmak istdiğin zaman bile hızlıcana satarsın hiç düşünme PS 3 çok daha iyi Xbox'a göre.

Uzun süreli kullanacaksanız PS3, biraz kullanıp yeni nesile geçiş yapmayı düşünürüm derseniz Xbox.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…