M Meldestor Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar selam. 7500 liraya PS4 Pro 1TB + 2 orijinal sorunsuz kol + 4 oyun (God of War, RDR2 gibi oyunlar var) buldum. Sizce bu fiyata alınır mı?
Arkadaşlar selam. 7500 liraya PS4 Pro 1TB + 2 orijinal sorunsuz kol + 4 oyun (God of War, RDR2 gibi oyunlar var) buldum. Sizce bu fiyata alınır mı?
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 798 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Meldestor dedi: Arkadaşlar selam. 7500 liraya PS4 Pro 1TB + 2 orijinal sorunsuz kol + 4 oyun (God of War, RDR2 gibi oyunlar var) buldum. Sizce bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... 7500 lira pek iç açıcı değil hocam sahibinden üzerinden mi sahibindendeyse link atabilir misiniz?
Meldestor dedi: Arkadaşlar selam. 7500 liraya PS4 Pro 1TB + 2 orijinal sorunsuz kol + 4 oyun (God of War, RDR2 gibi oyunlar var) buldum. Sizce bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... 7500 lira pek iç açıcı değil hocam sahibinden üzerinden mi sahibindendeyse link atabilir misiniz?
M Meldestor Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 xyxyba dedi: 7500 lira pek iç açıcı değil hocam sahibinden üzerinden mi sahibindendeyse link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi. İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor ps5 almış elden çıkartmak istiyormuş.
xyxyba dedi: 7500 lira pek iç açıcı değil hocam sahibinden üzerinden mi sahibindendeyse link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi. İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor ps5 almış elden çıkartmak istiyormuş.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Aralık 2024 #4 Meldestor dedi: Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi. İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor ps5 almış elden çıkartmak istiyormuş. Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez.
Meldestor dedi: Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi. İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor ps5 almış elden çıkartmak istiyormuş. Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 798 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Meldestor dedi: Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı? İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor PS5 almış elden çıkartmak istiyormuş. Genişletmek için tıkla... Ucuz hocam bir kronik sorunu vardır muhtemelen 2 orijinal kol ve RDR 2 ile God of War rahat 11 bin lira civarı eder. imgenius dedi: Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam her ucuz olan malın her zaman bir şeyi eksiktir PS4 Pro'ların 2. el civarı 9 ile 10 bin TL.
Meldestor dedi: Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı? İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor PS5 almış elden çıkartmak istiyormuş. Genişletmek için tıkla... Ucuz hocam bir kronik sorunu vardır muhtemelen 2 orijinal kol ve RDR 2 ile God of War rahat 11 bin lira civarı eder. imgenius dedi: Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam her ucuz olan malın her zaman bir şeyi eksiktir PS4 Pro'ların 2. el civarı 9 ile 10 bin TL.
M Meldestor Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 xyxyba dedi: Ucuz hocam bir kronik sorunu vardır muhtemelen 2 orijinal kol ve RDR 2 ile God of War rahat 9 bin lira civarı eder. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorunu olmadığını söylemişti bir tekrar sorayım teşekkürler. imgenius dedi: Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunsuz demişti ama bir kere daha sorayım.
xyxyba dedi: Ucuz hocam bir kronik sorunu vardır muhtemelen 2 orijinal kol ve RDR 2 ile God of War rahat 9 bin lira civarı eder. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorunu olmadığını söylemişti bir tekrar sorayım teşekkürler. imgenius dedi: Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunsuz demişti ama bir kere daha sorayım.