İkinci el PS4'te hesap açmak

Ferit Akbulut

Megapat
Yer
Halep
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle konuya ne yazsam bilemedim affedin. Benim hayatımda hiç PlayStation'um olmadı. Şimdi birikmiş paramla PlayStation 4 almak istiyorum. İnternetten izlediğim videolardan ötürü bir merak oldu. Hesap falan açılıyormuş PSN diye bir şey internette işte 10 tane cdli oyun falan diyor, ben alsam bu PS4'ü ama o hesabı kullanmasam yeni hesap oluşturup CD'yi taksam çalışır mı Online girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, öncelikle konuya ne yazsam bilemedim affedin. Benim hayatımda hiç PlayStation'um olmadı. Şimdi birikmiş paramla PlayStation 4 almak istiyorum. İnternetten izlediğim videolardan ötürü bir merak oldu. Hesap falan açılıyormuş PSN diye bir şey internette işte 10 tane cdli oyun falan diyor, ben alsam bu PS4'ü ama o hesabı kullanmasam yeni hesap oluşturup CD'yi taksam çalışır mı Online girer mi?
Hocam öncelikle merhabalar.

Öncelikle PS4 Slim tercih edin, fat kasalardan uzak durun. Hesabı PC'lerdeki Google hesabı gibi düşünün. Dijital oyunları çok tercih etmemeye çalışın. Çünkü geri satamıyor, dönüştüremiyorsunuz. 10 Tane CD'niz olursa herhangi bir hesapta CD'ler çizik / bozuk olmadığı sürece ve halihazırda CD'lere sahip olduğunuz her an çalıştırabilirsiniz. Online girebilmeniz için PSN üyeliği almanız gerekmekte.

Ne kadar bütçeniz var ?

Hocam öncelikle merhabalar.

Öncelikle PS4 Slim tercih edin, fat kasalardan uzak durun. Hesabı PC'lerdeki Google hesabı gibi düşünün. Dijital oyunları çok tercih etmemeye çalışın. Çünkü geri satamıyor, dönüştüremiyorsunuz. 10 tane CD'niz olursa herhangi bir hesapta CD'ler çizik / bozuk olmadığı sürece ve halihazırda CD'lere sahip olduğunuz her an çalıştırabilirsiniz. Online girebilmeniz için PSN üyeliği almanız gerekmekte.

Hocam çok teşekkürler bir sorum daha olacak PS4 Pro Slim ve fat kasaya göre özellikleri daha iyi olduğu için güncel oyunları alma şansı daha mı yüksek yani Pro da olup SLI'mde olmayan oyun olur mu?
Ne kadar bütçeniz var?

Cihaza 3000-3500'den fazla para vermek istemiyorum hocam.

Hocam çok teşekkürler bir sorum daha olacak PS4 Pro Slim ve fat kasaya göre özellikleri daha iyi olduğu için güncel oyunları alma şansı daha mı yüksek yani Pro da olup SLI'mde olmayan oyun olur mu?

Her oyunu Slim ve Pro da oynayabilirsiniz.

Bende Slim kasa var 500 GB 5 tane de oyun var CD halinde; God of War, Ghost of Tsushima, Uncharted 4, Uncharted Kayıp Miras, The Last of Us Part 2 ve 12 aylık PSN üyeliğim var.

Hocam fat Kasa'da kronik sorunlar daha fazla olur. Eğer bütçen varsa Pro al. Bütçen yoksa Slim alıp geçebilirsin.

Donanımdan dolayı oyun oynamaya engel tek oyun sanırım Cyberpunk'Ti. PS4'de satışa tekrardan sunduktan sonra yalnızca Pro'ların oynaması tavsiye edilmişti gibi bir muhabbet hatırlıyorum. Büyük ihtimalle olmayacaktır. Ha zaten PS4 nesli öldü ölecek arası. Belki de bu sene son senesi güncel oyun bakımından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı