Gereksiz pahalı. O paraya Vita satılıyordu. Sizin gibiler yüzünden piyasa arttı. Onun ederi maks. 500tl. Zerre değmez. Alacaklar için söylüyorum piyasada bir sürü bu cihazdan var illa daha ucuza bulursunuz. Bulamazsanız konu açıp etiketleyin beni seve seve yardımcı olurum.
Gereksiz pahalı. O paraya vita satılıyordu. Sizin gibiler yüzünden piyasa arttı. Onun ederi maksimum 500TL. Zerre değmez. Alacaklar için söylüyorum piyasada bir sürü bu cihazdan var illa daha ucuza bulursunuz. Bulamazsanız konu açıp etiketleyin beni seve seve yardımcı olurum.
Gereksiz pahalı. O paraya Vita satılıyordu. Sizin gibiler yüzünden piyasa arttı. Onun ederi maks. 500tl. Zerre değmez. Alacaklar için söylüyorum piyasada bir sürü bu cihazdan var illa daha ucuza bulursunuz. Bulamazsanız konu açıp etiketleyin beni seve seve yardımcı olurum.
Hocam 1 ürün bana ait değil, fiyatı beni ilgilendirmez. Piyasasına da hakim değilim. Benim gibiler ne yapar bilmem. 2, pazarlık payı mevcut. İlgileniyorsanız mail atarsınız.
1000 lira bile etmez dostum. PS2 oyunlarını çalıştırsa değer derdim ama PSP'ye bu paralar değmez. Sarı sitede yeni açılmış ilanlara sıkı pazarlık ile 600'lere düşürüp alabilirsin. Bundan 2-3 ay önce 400'e pazarlıkla bulmuştum ama ilgim olmadığından almamıştım.
1000 lira bile etmez dostum. PS2 oyunlarını çalıştırsa değer derdim ama PSP'ye bu paralar değmez. Sarı sitede yeni açılmış ilanlara sıkı pazarlık ile 600'lere düşürüp alabilirsin. Bundan 2-3 ay önce 400'e pazarlıkla bulmuştum ama ilgim olmadığından almamıştım.
Zaten hep bu koleksiyonerler yüzünden oldu. Ne güzel uygundu, fakat bu koleksiyon yapanlar yüzünden yaklaşık birkaç ayda 400-500'den 2000'e kadar fırladı fiyat.