İkinci el PSU alınır mı?

Yer
Full Bridge Rectifier
Öncelikle şunu belirteyim PSU yu bilgisayara takmak için almayacağım. Yüksek akım harcayan 12 voltluk bir fanım var onu çalıştırmak için kullanacağım. Belki ileride eGPU için de kullanabilirim. 250-300W olsun istiyorum çünkü fazla güce ihtiyacım yok. Sizce sıfır mı almalıyım ikinci el mi? Sıfır kaliteli marka hiç bulamadım. Varsa önerir misiniz? Çünkü kaliteli markalar genelde ikinci el oluyor watt düşük olduğu için.

Hocam sıfır alacaksam kaliteli bir marka önerir misiniz 300W civarında?

Hocam ben 2. el önermem. 300W civarının da pek pahalı olacağını zannetmiyorum.
Bunu öneririm, FSP güzel markadır.

Dünya üzerindeki en iyi üretici tarafında üretilmiş bile olsa alınmamalı, bu tarz bütün sistemi etkileyebilecek parçalarda işinizi alabildiğiniz kadar garantiye alın.

İlk ikinci el aldığım PSU'dan yanık kokuları geldiğinden pek önermem. Tamir görmüş mü,bozuk mu değil mi anlayamıyorsunuz. Kullanacağınız sistem değerli olsun olmasın, 0 almaya kesinlikle özen gösterin. İyi bir sistem kullanıyor olmasanız bile kullanıcıya patlayıp zarar verme ihtimali olan bileşenler. Bu yüzden sıfır alınmalı.

Kesinnikle alınmaz tamir görmüş mü sıkıntısı var mı belli değil ucuza alacağım diye evi patlatmayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…