Taha Işık Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 64 26 Ekim 2022 #1 İkinci el güç kaynağı alacağım, PSU'larda nelere dikkat edilmeli?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Ben olsam almazdım. Çünkü güç kaynağının sağlam olup olmadığını test etmek için PSU test cihazı gerekiyor ve bu da çoğu yerde yok. Kutulu, faturalı ve garantili olmadığı sürece alınmaması gereken tek PC bileşeni PSU bana göre.
Ben olsam almazdım. Çünkü güç kaynağının sağlam olup olmadığını test etmek için PSU test cihazı gerekiyor ve bu da çoğu yerde yok. Kutulu, faturalı ve garantili olmadığı sürece alınmaması gereken tek PC bileşeni PSU bana göre.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 Garantisi olsun öncelikle. Almadan önce teste ve özellikle ağır yüke sokun.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 26 Ekim 2022 #4 Taha Işık dedi: İkinci el güç kaynağı alacağım, PSU'larda nelere dikkat edilmeli? Genişletmek için tıkla... Test edecek sistemin olmasına dikkat edilmeli.
Taha Işık dedi: İkinci el güç kaynağı alacağım, PSU'larda nelere dikkat edilmeli? Genişletmek için tıkla... Test edecek sistemin olmasına dikkat edilmeli.